• Drinčićeva 1
  • Prekardashians Band
  • od 2000 rsd

Klub Soul Society Stari Bitef Nova godina 2021 - najbolja novogodišnja proslava u renomiranom klubu smeštenom u samom centru Beograda. Dočekajte Novu godinu uz pravu old school muziku i zvukove koje ne možete čuti na mnogo drugih mesta u gradu. 

Nekada je u klubu Bitef proslava Nove godine bila mera dobrog provoda, stoga ne čekajte do poslednjeg momenta, već na vreme rezervišite sebi i svojim dragim ljudima mesto za doček Nove godine u istom klubu samo drugog naziva - Soul Society!

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu Soul Society i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Prekardashians Band

PIĆE:

Piće dobrodošlice

HRANA:

-Apetisani

CENA:

Cena karte je 2000 rsd

Rezervacije se posebno plaćaju:

-Barski sto 2000 rsd

-Separe 3000 rsd

* Mesta za pultom su besplatna, dovoljno je samo kupiti kartu, po želji za pult je moguće doplatiti za stolicu 500 rsd po stolici

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Soul Society Nova godina 2021 - nezaboravna novogodišnja noć u popularnom klubu

Beogradski klub Soul Society je mesto koje u Beograd donosi najbolje žive svirke i repertoar koji se razlikuje od sličnih mesta u gradu. Zato ne treba da čudi to što su novogodišnje proslave u ovom klubu toliko popularne među onima koji žele nešto drugačije. 

U savršeno uređenom prostoru kluba, okuplja se samo najbolja gradska ekipa i slušaju najveći hitovi soul, jazz, funk i rock muzike, što predstavlja svojevrsnu alternativu drugim mestima tokom najluđe noći, pa nema sumnje da će doček Nove godine u klubu Soul Society biti i te kako uzbudljiv svim poštovaocima nešto drugačijeg zvuka. 

Ukoliko planirate da posetite klub Soul Society Nova godina je definitivno najbolja prilika za to, s obzirom na to da u prelepom klubu imate priliku da uživate u brojnim pogodnostima, a ono što je najvažnije jeste prepoznatljiva atmosfera koja ovde vlada - uvek dobra energija i najveselije društvo. 

Doček Nove godine u klubu Soul Society - mesto ludog novogodišnjeg provoda

Popularni prestonički klub Soul Society, ili kako se nekada zvao Stari Bitef, nalazi se u samom centru grada na adresi Drinčićeva broj 1. Prijatan ambijent i detaljno isplaniran program učiniće da novogodišnji provod bude pravi spektakl Nova godina u klubu Soul Society poseban je događaj, a glavna misija svih zaposlenih jeste da udovolje svojim gostima i prirede im nezaboravno veče.

Zato, ukoliko želite da se za Novu godinu provedete kao nikada pre i da u nju uđete u velikom stilu, u ekskluzivnom prostoru i uz urbanu gradsku ekipu, neka vaš izbor za doček bude Soul Society i sigurno nećete pogrešiti.

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Soul Society (Stari Bitef)

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti