• Sarajevska 26
  • Angelina (Pile moje)
  • 700 Ljudi
  • od 40 € sa pićem + rezervacija

Klub Teatro Nova godina 2021 - najbolja novogodišnja proslava u popularnom gradskom klubu Teatro. Rezervacije su obavezne, a postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto, s obzirom na to da za Teatro Nova godina predstavlja posebnu priliku da u modernom ambijentu i u pozitivnoj atmosferi ugoste sve one prave gradske klabere željne dobrog novogodišnjeg provoda.

Teatro Nova godina 2021 - rezervacije

Kada je u pitanju Nova godina Teatro je klub koji svakog 31. decembra nudi najbolji noćni provod u gradu. U klubu Teatro Nova godina je doživljaj za pamćenje i to je iskustvo koje se mesecima prepričava!  

Kada se obeležava bilo koja prilika, a naročito Nova godina spektakl u klubu Teatro je zagarantovan, a na vama je samo da na vreme rezervišete svoje mesto i Novu godinu dočekate u najboljem mogućem okruženju.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klub Teatro i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Angelina

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Pivo (Zaječarsko, Amstel, Heineken)
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka, malina, medovača)
-Džin
-Vinjak
-Pelinkovac
-Vermut
-Voda (gazirana, negazirana)
-Sokovi (gazirani, negazirani)

CENA:
Cena karte je 40 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Pultovi od 30 eur do 80 eur uz najmanje od 3 do 4 kupljenih karata (cena i najmanji broj potrebno kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapama su pultovi označeni sa P i PB)
-Terase 40 eur i 90 eur  uz najmanje 4 kupljene karte (cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su terase označene sa T)
-Barski stolovi od 40 eur do 100 eur uz najmanje 5 kupljenih karata (cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa BS)
-Visoka sedenja od 80 eur do 150 eur uz najmanje od 4 do 5 kupljenih karata (cena i najmanji broj potrebno kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa V i K)
-Separei od 250 eur do 400 eur uz najmanje od 8 do 12 kupljenih karata (cena i najmanji broj potrebno kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Pojedini separei mogu se razdvojiti na dva manja separea. Na mapama su separei označeni sa S)

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Docek Nove godine 2020 Beograd Klub Teatro mapa

 

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.

Teatro doček Nove godine - nezaboravna novogodišnja noć u popularnom klubu

Za beogradski klub Teatro Nova godina predstavlja idealan povod da svim svojim posetiocima priredi ludi provod koji se ne zaboravlja i žurku koja se mesecima prepričava. Ovo je mesto koje u Beograd donosi najbolje i najveselije žurke, pa ne treba da čudi zbog čega su novogodišnje proslave u Teatro klubu toliko popularne. 

U savršeno uređenom prostoru kluba, okuplja se samo najbolja gradska ekipa i slušaju najveći hitovi, što je dovoljna garancija da će doček Nove godine u klubu Teatro biti itekako uzbudljiv i na zavidnom nivou. 

Ako planirate da posetite klub Teatro doček Nove godine je definitivno najbolja prilika, s obzirom na to da u vrhunskom ambijentu kluba imate priliku da uživate u brojnim pogodnostima, a ono što je najvažnije jeste prepoznatljiva atmosfera Teatra - uvek dobra energija i najveselije društvo. 

Nova godina Teatro - mesto ludog novogodišnjeg provoda

Popularni prestonički klub Teatro se nalazi na adresi Sarajevska 26. Prijatan ambijent i okruženje ovog kluba doprineće da novogodišnji provod bude još bolji i spektakularniji. Nova godina u klubu Teatro poseban je događaj, pa svi zaposleni u klubu se posebno trude da udovolje svojim gostima i prirede im nezaboravno veče.

Zato, ukoliko želite da se za Novu godinu najbolje provedete i da u nju uđete u velikom stilu, u ekskluzivnom prostoru i uz najbolju gradsku ekipu, neka vaš izbor za doček bude Teatro i sigurno nećete pogrešiti.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Teatro

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti