• Sarajevska 26
  • 22:00h - 04:00h
  • Angelina
  • 700 Ljudi
  • 40 € sa pićem + rezervacija
Beograd Noću

Doček Nove godine 2022 u klubu Teatro

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Klub Teatro:

Klub Teatro je noćni klub sa najdužom tradicijom u Beogradu. Klub Teatro postoji duže od jedne decenije, ali je zanimljiva i činjenica da je na tom istom mestu pre kluba Teatro postojalo nekoliko drugih klubova. Pa je tako pre kluba Teatro tu bio klub koji se zvao Drama. A pre Drame, na istom tom mestu, klub pod nazivom XL, čiji je vlasnik bio proslavljeni srpski košarkaš Aleksandar Đorđević, i koji je devedesetih godina prošlog veka bio jedan od najpopularnijih beogradskih klubova. Tako da nema sumnje da će vam u noći za doček Nove godine klub Teatro prirediti da osetite duh najboljih klupskih žurki koje su se na tom mestu odigravale duže od četvrt veka. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2022 Klub Teatro - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu Teatro i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Angelina

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Pivo (Zaječarsko, Amstel, Heineken)
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka, malina, medovača)
-Džin
-Vinjak
-Pelinkovac
-Vermut
-Sokovi (gazirani, negazirani)
-Voda (gazirana, negazirana)

CENA:
Cena karte je 40 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Pultovi od 30 eur do 80 eur uz najmanje od 3 do 4 kupljenih karata (cena i najmanji broj potrebno kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su pultovi označeni sa P i PB)
-Terase 40 eur i 90 eur uz najmanje 4 kupljene karte (cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su terase označene sa T)
-Barski stolovi od 40 eur do 100 eur uz najmanje 5 kupljenih karata (cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa B i BS)
-Visoka sedenja od 80 eur do 150 eur uz najmanje od 4 do 5 kupljenih karata (cena i najmanji broj potrebno kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa V i K)
-Separei od 250 eur do 400 eur uz najmanje od 8 do 12 kupljenih karata (cena i najmanji broj potrebno kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su separei označeni sa S)
Pojedini separei se mogu razdvojiti na dva manja separea.
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33
Klub Teatro mapa sa rasporedom stolova za doček Nove godine 2022 Beograd

DODATNO O OBJEKTU Klub Teatro:

Klub Teatro se nalazi u centru grada, te ćete brzo i lako stići do njega bilo odakle da ste krenuli. A ispred kluba se nalazi veliki broj slobodnih parking mesta koja su besplatna. U pitanju je najveća diskoteka u Beogradu koja se prostire čak na tri nivoa. Na dva nivoa, prvom i drugom spratu, je diskoteka, a u prizemlju je ulazni foaje i chill out zona. Sa ukupnim kapacitetom od 700 ljudi, za doček Nove godine klub Teatro predstavlja mesto na kome se održava najveća novogodišnja klupska žurka. Kada je u pitanju Nova godina 2022 klub Teatro ozbiljno trebate da uzmete u razmatranje ukoliko ste istinski ljubitelj noćnih klubova.

Sve ponude za doček Nove godine 2022 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Teatro Nova Godina
Average rating:  
 3 reviews
 by Zaista Se zovem Dejan

TEatro nije los, ali iskreno mnogo je ovo skupo

 by Helena

U Teatru smo se uvek dobro provodili, pa smo zato odlucili da docekamo ovde Novu!

 by Pavle

Teatro je odlican izbor za docek Nove godine, pravo mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Teatro