• Karađorđeva 2-4
  • 450 Ljudi
  • Nema ponude

Klub Komitet OVE GODINE NEMA PONUDU (tekst ispod se odnosi na prošlogodišnju ponudu). Da biste pogledali sve aktuelne ponude za doček Nove godine 2021 kliknite ovde.

 

 

 

 

 

********************************************

Klub Komitet Nova godina 2021 - najbolja novogodišnja proslava u popularnom gradskom klubu Komitet. Rezervacije su obavezne, a postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto, s obzirom na to da za Komitet Nova godina predstavlja posebnu priliku da u modernom ambijentu i u pozitivnoj atmosferi ugoste sve one prave gradske klabere željne dobrog novogodišnjeg provoda.

Komitet Nova godina - rezervacije

Kada je u pitanju popularni prestonički klub Komitet Nova godina nikada ne prolazi bez ekskluzivnog posluženja i jednako atraktivnih izvođača koji atmosferu dovode do usijanja.  Kada se obeležava bilo koja prilika, a naročito Nova godina Komitet priprema događaj za pamćenje, a na vama je samo da na vreme rezervišete svoje mesto i Novu godinu dočekate u najboljem mogućem okruženju.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu Komitet Beton  i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Sedative Band

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Vodka (Smirnoff)
-Tekila (Jose Cuervo)
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka, medovača)
-Pivo
-Džin
-Vinjak
-Pelinkovac
-Vermut
-Voda (gazirana, negazirana)
-Sokovi (gazirani, negazirani)

HRANA:
-Zakuska, predjelo, večera (samo uz stolove predviđene za sedenje i večeru)

CENA:
Cena karte je 40 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Barski stolovi 30 eur i 40 eur u zavisnosti od pozicije, uz najmanje 4 kupljene karte (vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa b)
-Vip barski stolovi u prvom redu ispred bine 50 eur uz najmanje 4 kupljene karte (vidi na mapi, na mapi su barski stolovi u prvom redu ispred bine označeni sa vip)
Uz svaki vip barski sto u prvom redu ispred bine se dobija gratis jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Smirnoff, Jose Cuervo, Jegermeister)
-Mala sedenja 100 eur uz najmanje 4 kupljene karte (vidi na mapi, na mapi su mala sedenja označena sa m)
Uz svako malo sedenje se dobija gratis jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Smirnoff, Jose Cuervo, Jegermeister) i zakuska
-Separei od 150 eur do 250 eur uz najmanje od 4 do 7 kupljenih karata u zavisnosti od veličine separea (vidi na mapi, na mapi su separei označeni sa s)
Uz svaki separe se dobija gratis jedna flaša žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Smirnoff, Jose Cuervo, Jegermeister) i zakuska

* Postoje i stolovi za sedenje i večeru, za njih je se ne kupuju posebno karte i posebno rezervacije, već se plaća 70 eur po osobi, preduslov je da bude najmanje 3 osobe (vidi na mapi, na mapi su stolovi za sedenje i večeru označeni sa k)
Uz svaki sto za sedenje i večeru se dobija gratis jedna flaša vina (Jacob's Greek), zakuska, predjelo i večera

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

 

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.

Klub Komitet doček Nove godine - najluđa noć u sjajnom ambijentu

Za klub Komitet Nova godina predstavlja idealan povod da svim svojim posetiocima priredi provod koji se ne zaboravlja i žurku koja će se mesecima prepričavati. Ovo je mesto koje u srpsku prestonicu donosi duh najboljih svetskih klubova, pa ne treba da čudi zbog čega su novogodišnje proslave u Komitetu toliko popularne i uvek se traži karta više. 

U luksuznom prostoru kluba okuplja se samo najbolja gradska ekipa i slušaju najveći muzički hitovi koje interpretiraju samo najbolji izvođači sa ovih prostora, a to je dovoljna garancija da će doček Nove godine u Komitetu biti uzbudljiv i na svetskom nivou. 

Ako planirate da posetite klub Komitet Beton Hala Nova godina je sjajna prilika, s obzirom na to da u vrhunskom ambijentu kluba imate priliku da uživate u brojnim ekskluzivnim pogodnostima, a ono što je najvažnije jeste prepoznatljiva atmosfera - uvek dobra energija i veselo društvo. 

Komitet Beton Hala Nova godina - mesto najboljeg provoda u gradu

Popularni klub se nalazi u Beton Hali, na adresi Karađorđeva 2-4. Ugodan ambijent i okruženje ovog kluba učiniće da novogodišnji provod bude još bolji i spektakularniji. Osim toga, ovde možete uživati do ranog jutra, u veselom društvu, a za Novu Godinu Komitet svoja vrata otvara za 450 ljudi.

Zato, ukoliko želite da se za Novu godinu najbolje provedete i da u nju uđete u velikom stilu, u urbanom prostoru i sa najbljom gradskom ekipom, neka vaš izbor za doček bude Komitet i sigurno nećete pogrešiti.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Komitet

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti