• Ušće bb (kod Muzeja savremene umetnosti)
  • 21:00h - 04:00h
  • Peđa Medenica i Rada Manojlović
  • od 100 € sa hranom i pićem

Kopernikus 6 10 Event Centar Nova godina 2021

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA:

Budite deo jedne od najvećih restoranskih novogodišnjih žurki u Beogradu, kapaciteta od čak 1000 sedećih mesta raspoređenih na svečane banket restoranske stolove. Velike prednosti ovog dočeka Nove godine su što su svečane sale tako konstruisane i sagrađene da ne postoji nijedno loše mesto.Uprkos veličini objekta i velikim smeštajnim kapacitetom, svečane sale su skoro pa savršenog kvadratnog oblika, a bine se nalaze na sredini, tako da je i najudaljeniji sto od bine zapravo tek šesti sto od bine. Sa svakog stola se pruža odličan pogled na binu, kako zbog same blizine stolova bini, tako i zbog toga što ne postoje nikakve fizičke prepreke koje zaklanjaju pogled. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa iz Srbije i iz inostranstva u tri razlličite valute (RSD, EUR, CHF) i slanja karata na željenu adresu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine 2021 u Kopernikus 6 10 Event Centar i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Peđa Medenica i Rada Manojlović

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Pivo (više različitih vrsta)
-Vino (Kovačević Orfelin - crveno, belo, rose)
-Rakija (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)
-Džin
-Vinjak
-Pelinkovac
-Vermut
-Sokovi (gazrani, negazirani)
-Voda (gazirana, negazirana)

HRANA:
Predjelo:
-Užička svinjska pečenica
-Slavonski kulen
-Svinjski dimljeni vrat
-Rolat (šunka, spanać, ajvar)
-Feta sir
-Kačkavalj
-Dimljeni kačkavalj
-Kajmak
-Ruska salata
-Mimoza salata
-Pasta salata sa šunkom i sirom
-Pita sa sirom
-Pita sa zeljem
-Pita sa mesom
-Više vrsta peciva
Glavno jelo:
-Pileći batak
-Rolovano pileće belo meso
-Pileći štapići u susamu
-Dimljena kobasica
-Ćevapi
-File dimljene pastrmke
-Njoke sa četiri vrste sira
-Pekarski krompir
-Aromatični krompir
Salate:
-Paradajz salata
-Krastavac salata
-Grčka salata

CENA:
Cena po osobi se kreće od 100 eur do 200 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (vidi na mapi).
Doček Nove godine Beograd 2021 splav Kopernikus 6 10 Event Center mapa sa rasporedom stolova i cenama

Prodaja karata za Novu godinu 2021 u Kopernikus 6 10 Event Centar je već počela! Pozovite neki od sledećih brojeva telefona i na vreme rezervišite svoje mesto i poručite karte:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

DODATNO O OBJEKTU: 

Kopernikus 6 10 Event Centar je najekskluzivniji objekat ovog tipa u Evropi. U pitanju je zidani objekat od čvrstih materijala na vodi monumentalne veličine. Na sve strane objektom dominiraju velike staklene površine od poda do plafona zahvaljujući kojima se pruža fenomenalan pogled na reku, kalemegdansku tvrđavu, spomenik beogradskog pobednika, ali i centar starog grada Beograda. Čitav objekat odiše luksuzom i najkvalitetnijim materijalima od kojih je sačinjena, kako spoljašnost, tako i unutrašnjost. Baš iz tog razloga što je zidan od čvrstih materijala i što postoji dobar sistem grejanja, u objektu je toplo u hladnoj novogodišnjoj noći i ako se nalazi na vodi. Još jedna bitna prednost je pozicija na kojoj se Kopernikus 6 10 Event Centar nalazi. Zapravo, u pitanju je Ušće. Neposredna blizina Brankovog mosta, koji spaja centar starog Beograda sa centrom Novog Beograda, omogućava lak i brz pristup odakle god da dolazite, ili gde god da ste smešteni ako ste turisti. A veliki besplatan parking koji se nalazi ispred samog objekta će vam svakako biti od koristi ako odlučite da na doček Nove godine dođete sopstvenim automobilom.

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.

Splav Kopernikus Nova godina - kakva atmosfera vas očekuje?

Nema sumnje da će na splavu Kopernikus Nova godina biti svečanost koja se dugo pamti, i to upravo zbog atmosfere koja je rezulat velikog ulaganja u čitav prostor i ponudu objekta.

Naime, kada je u pitanju splav Kopernikus Nova godina prestavlja priliku da jedan od najimpozantnijih event centara u Evropi zablista jedinstvenim sjajem. Od otmenog enterijera, do besprekorne rasvete i ozvučenja - na Kopernikusu sve zrači glamurom i obećava nezaboravno novogodišnje iskustvo.

U najluđoj noći, do posebnog izražaja dolazi romantična lokacija ovog event centra, sa jedinstvenim pogledom na reku, rustični Kalemegdan i simboličnu predstavu beogradskog Pobenika - da pobedonosno najavimo novu 2021.

Budite deo glamuroznog dočeka 2021. na splavu Kopernikus

Uz splav Kopernikus doček Nove godine postaje jedinstvena prilika da se sve želje o glamuroznoj toaleti i uživanju podignu na viši nivo. Rezervišite svoje mesto na adresi Ušće bb i uživajte u najluđoj žurci sve do ranih, jutarnjih časova.

U spoju glamura, elegancije i uživanja kakvo se sreće samo na našim prostorima, imaćete priliku da uživate ukoliko budete gost splava Kopernikus za Novu godinu. Za sve goste koji u najluđi provod krenu svojim vozilom, splav je obezbedio veliki, privatni parking ispred kompleksa.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kopernikus 6 10 Event Centar

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti