• Viline Vode 5
  • Katarina Sotirović i Party Time Band
  • 600 Ljudi
  • od 40 € sa hranom i pićem

Event Center Lobby Nova godina 2021 - nezaboravno novogodišnje slavlje u okviru hotela Lobby. Rezervacije su obavezne, a postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu. 

Uz Beograd noću rezervišite sebi na vreme mesto za proslavu u ovom hotelu, jer za hotel Lobby Nova godina predstavlja sjajnu priliku da ugosti sve one dobro raspoložene ljude, željne pravog gradskog provoda i sjajnoj ugođaja. 

Lobby doček Nove godine - rezervacije za novogodišnju noć

Za hotel Lobby doček Nove godine je savršena prilika da organizuje proslavu o kojoj će se pričati i koja će se dugo pamtiti. S obzirom na to da je za tako nešto pogodan klub Lobby Nova godina se upravo u njemu i organizuje, pa nema sumnje da sve posetioce očekuje vrhunski provod do ranog jutra.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u Lobby Event Center i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Katarina Sotirović i Party Time Band + trubači u ponoć

PIĆE:

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:

-Vodka

-Vino (Kovačević crveno, belo, rose)

-Rakija (kajsija, dunja, šljiva, medovača)

-Pivo (Heineken)

-Vinjak

-Džin

-Gorki list

-Vermut

-Mix pića (đus vodka, biter vodka, džin tonik)

-Kokteli (Blue Lagoon, Sex On The Beach, Tropical, Red Passion, Gin Madness)

-Sokovi (gazirani, negazirani)

-Voda (gazirana, negazirana)

HRANA:

Bogata večera na bazi švedskog stola

CENA:

Cena po osobi se kreće od 50 eur do 80 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (vidi na mapama). Postoje i barski stolovi sa stolicama i za njih je cena 40 eur po osobi i uključuje kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (vidi na mapama).

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Lobby doček Nove godine - novogodišnja noć u najlepšem ruhu

Lobby Event Center može da se pohvali nesvakidašnjim enterijerom koji predstavlja pravo arhitektonsko čudo. Ovaj dragulj beogradskog ugostiteljstva koji samo čeka da ga otkrijete, ostavlja bez daha sve posetioce. 

Enterijer Lobby Event Center-a pleni savršenom kombinacijom drveta i cigle, pa unutrašnjost ovog prostora odaje utisak sofisticirane elegancije ali i urbanog izlgeda. Nalazi se na svega nekoliko minuta od centra grada, a poseduje parking za oko 200 vozila.

Ono što posebno krasi Lobby jeste impresivna kuhinja i jelovnik koji ispunjava sve svetske standarde. Posebno će vas oduševiti profesionalno osoblje i menadžment, kao i najsavremenije ozvučenje i rasveta. 

Ovakav opis već na prvi pogled garantuje da je za Lobby Nova godina idealna prilika da pokaže svu svoju raskoš. Zbog toga dođite i uverite se kako je u Event Center-u Lobby doček Nove godine spektakl koji se ne propušta. 

Klub Lobby Nova godina 2021 - mesto dobrog provoda

Hotel Lobby Event Center se nalazi na adresi Viline vode 5, na beogradskoj opštini Palilula. Ovo je pravo mesto za sve one željne vrhunske zabave i najboljeg novogodišnjeg provoda. Zato, ukoliko želite da svoj doček Nove godine pamtite po najboljem, onda neka vaš izbor za proslavu najluđe noći bude Lobby Event Center i sigurno nećete pogrešiti.

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Lobby Event Center

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti