• Surčinska 19b
  • Počinje u 21:00h
  • Slađa Allegro
  • 1000 Ljudi
  • od 65 € sa hranom i pićem

Inter Hollywood Ledine Nova godina 2021 - najbolja novogodišnja proslava u restoranu svečane sale Inter Hollywood Ledine. Rezervacije su obavezne, a postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto u svečanoj sali ovog restorana, jer je za Inter Hollywood Nova godina posebna prilika da u prekrasnom ambijentu ugoste sve ljude željne dobrog društva i provoda.

Inter Hollywood Ledine Nova godina rezervacije

Kada je u pitanju Inter Hollywood Nova godina je savršena prilika za sve ljude da iskuse odličan provod u prijatnom ambijentu i odličnom društvu. U restoranu svečane sale Inter Holivud Ledine Nova godina je doživljaj za pamćenje i to je iskustvo koje se prepričava!

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u restoranu svečane sale Inter Hollywood Ledine i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Slađa Allegro

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Vodka
-Pivo (Jelen, Lav, Zaječarsko)
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakije (kajsija, dunja, šljiva)
-Vinjak
-Pelinkovac
-Džin
-Vermut
-Voda (gazirana, negazirana)
-Sokovi (gazirani, negazirani)

HRANA:
Predjelo:
-Kulen
-Svinjska pršuta
-Goveđa pršuta
-Feta sir
-Kačkavalj
-Kajmak
-Pita sa sirom
-Proja
-Paprika u pavlaci
-Maslinke
-Čvarci
Glavno jelo:
-Dinstana teletina sa prelivom od šampinjona i kuvanim krompirom
-Pileće belo meso rolovano u slanini
Salate:
-Kupus
-Zelena
-Grčka
-Šopska
-Ljuta papričica
-Turšija (karfiol, kornišoni, crvena paprika, zeleni paradajz)

CENA:
Cena po osobi se kreće od 65 eur do 120 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (vidi na mapi).
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.

Inter Hollywood Ledine Nova godina - sjajan provod u prijatnom restoranu

Ukoliko želite da posetite restoran Inter Holivud Ledine Nova godina je sjajna prilika da sebi priuštite nezaboravan ugođaj. Pored sjajnog provoda, ono što se posebno ističe u ovoj svečanoj sali jeste njen spektakularan enterijer. 

Posetioci mogu da uživaju u čak dva bazena, osam fontana, a poseban ugođaj pravi   ambijentalna LED rasveta. Ekskluzivni enterijer je ono što Inter Hollywood Ledine čini jedinstvenim u Beogradu, a i šire, pa nema sumnje da je ovo idealan prostor za doček Nove godine u velikom stilu. 

Ova svečana sala posebna je i po tome što se najveći deo hrane proizvodi u okviru samog restorana. Osim raznovrsnog menija, pristupačne cene su još jedan razlog da odaberete upravo Inter Hollywood za doček Nove godine.

Ako dođete u Inter Holivud Nova godina će dobiti potpuno novu dimenziju i sigurno je da ćete ovo mesto zapamtiti po najboljem mogućem ugođaju. Sjajna atmosfera i vrhunska ponuda hrane i pića, pored prekrasnog ambijenta i uvek dobre zabave, za koju su zadužene najveće zvezde domaće muzike, dovoljan su razlog da Inter Hollywood Ledine bude vaš izbor u novogodišnjoj noći. 

Inter Hollywood Nova godina - doček na sjajnom mestu

Adresa svečane sale Inter Holivud Ledine je Surčinska 19b. Dovoljno daleko od gradske gužve, a opet sasvim blizu svima koji požele da svrate i učine svoje veče posebnim. Doček Nove godine u Inter Hollywood restoranu počinje od 21:00h i provod je zagarantovan do ranog jutra. 

Zato, ukoliko želite da se vrhunski provedete za Novu godinu i da u nju uđete u velikom stilu, u luksuznijem prostoru i odabranom društvu, neka vaš izbor za doček bude restoran Inter Hollywood Ledine svečane sale i sigurno nećete pogrešiti. 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Svečana Sala Inter Hollywood Ledine

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti