• Kej Oslobođenja bb
  • Medino Band
  • 350 Ljudi
  • od 35 € sa hranom i pićem

Splav Amsterdam Nova godina 2021 - najbolja novogodišnja proslava na splavu Amsterdam. Rezervacije su obavezne, a postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto na ovom popularnom gradskom splavu, jer za Amsterdam splav Nova godina predstavlja posebnu priliku da u sjajnom ambijentu ugoste sve ljude željne vrhunskog provoda.

Splav Amsterdam Nova godina - rezervacije

Kada je u pitanju splav Amsterdam Nova godina je savršena prilika za sve ljude da iskuse odličan provod u prijatnom ambijentu i odličnom društvu. Za splav Amsterdam doček Nove godine je uvek doživljaj za pamćenje i prilika je koju ne biste smeli da propustite ako želite vrhunsku zabavu u novogodišnjoj noći.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u restoranu splav Amsterdam i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Medino Band

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Vodka (Smirnoff)
-Viski (Johnnie Walker)
-Pivo (Zaječarsko, Heineken)
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakije (dunja, jabuka, šljiva)
-Gin
-Pelinkovac
-Vermut
-Campari

HRANA:
Predjelo:
-Svinjska užička pršuta
-Svinjska pečenica
-Kulen
-Hrskavi štapići sa maslinama i ajoli dipom
-Tortilje sa piletinom
-Proja
-Beli sir
-Prebranac
-Ruska salata
-Masline
-Pecivo
Glavno jelo:
-Špikovan svinjski but u sosu od dižon senfa
-Grilovani aromatični pileći batak bez koske
-Ćevapi
-Aromatični krompir
Salate:
-Paradajz, krastavac, kupus

CENA:
Cena po osobi se kreće od 35 eur do 60 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (vidi na mapi).
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

 

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.

Splav Amsterdam doček Nove godine 2021 - zabava koja se ne propušta 

Ukoliko želite da proslavu jednog tako važnog datuma, kao što je doček Nove godine, proslavite u sjajnoj atmosferi, okruženi veselim i pozitivnim ljudima, onda je splav Amsterdam idealan izbor za vas.

Splav Amsterdam doček Nove godine uvek učini specijalnom prilikom, baš kao što i zaslužuje, a svim gostima na raspolaganju je izuzetno kvalitetna hrana, kao i prekrasni pogled na Dunav, koji novogodišnjoj proslavi daje poseban šmek.

Ono čemu se takođe posvećuje velika pažnja jeste muzika, pa tako vas i u najluđoj noći na ovom splavu očekuju najbolji bendovi i izvođači koji samo za vaše zadovoljstvo interpretiraju najveće muzičke hitove. 

Ako vaš izbor za najluđu noć bude splav Amsterdam Nova godina će vam bez svake sumnje ostati u najboljem sećanju. Sjajan provod je zagarantovan, pa zbog toga nema razloga da ne izaberete baš ovo mesto za vrhunsku novogodišnju proslavu. 

Amsterdam splav Nova godina - mesto za najbolji provod

Adresa splava Amsterdam je Kej Oslobođenja bb. Smešten na Dunav, pored prekrasnog keja, ovaj splav svojim ambijent, atmosferom, ali i okruženjem čini da poželite da se iznova i iznova ovde vraćate. Splav Amsterdam za doček Nove godine otvara svoja vrata za 350 gostiju, a provod je zagarantovan do ranog jutra. 

Zato, ukoliko želite da se vrhunski provedete za Novu godinu i da u nju uđete u velikom stilu, u sjajnom prostoru i dobro odabranom društvu, neka vaš izbor za doček bude Amsterdam splav i sigurno nećete pogrešiti.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Splav Amsterdam

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti