• Skadarska 29
  • Tamburaši
  • 80 € sa hranom

Restoran Tri Šešira Nova godina 2021 - dočekajte Novu godinu u srcu Skadarlije i duhu starog Beograda. Rustični ambijent, vrhunska gastronomska ponuda i zvuci tamburice koji će vas sačekati još na ulazu su najbolji način da ispratite godinu za nama. Družite se, pevajte i nazdravljajte sa dragim ljudima do kasno u noć.

Doček Nove godine u restoranu Tri Šešira je sinonim za pravo boemsko veselje, zato pogledajte novogodišnju ponudu u nastavku i rezervišite svoje mesto preko Beograd noću sajta.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u restoran Tri Šešira i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Tamburaši

HRANA:

Po izboru:

-Tri različita mesna menija

-Jedan mesni meni bez svinjetine

-Jedan posni meni

CENA:

Sto za sedenje 80 eur po osobi

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Restoran Tri Šešira doček Nove godine - mesto najboljeg provoda

Restoran Tri Šešira nalazi se u samom srcu Skadarlije i jedan je od najomiljenijih mesta za izlazak pravih gradskih boema i ljudi koji vole dobru atmosferu i naravno, najukusniju hranu. Svako veče provedeno u ovom restoranu kreira najlepše uspomene, a zamislite tek onda kakav je provod za doček Nove godine?!

Tri Šešira doček Nove godine podižu na novi nivo - gospodska zabava uz tamburaše, gastronomske specijalitete i najbolja vina. Svako ko želi da novogodišnju noć provede u dobrom društvu i sjajnoj atmosferi bira restoran Tri Šešira za doček Nove godine. 

Povedite dobro društvo i budite spremni na provod do ranog jutra. Za dobru zabavu i maksimalan ugođaj pobrinuće se restoran Tri Šešira, a nema sumnje da će, nakon samo jedne proslave, doček Nove godine u ovom restoranu postati vaša tradicija. 

Restoran Tri Šešira Nova godina 2021 - ne propustite

Restoran Tri Šešira vas poziva da zajedno dočekate 2021. godinu. Imajući u vidu kakva inače vlada atmosfera u ovom restoranu nema sumnje da će Tri Šešira i doček Nove 2021. godine pretvoriti u iskustvo i događaj za pamćenje. Restoran se nalazi na adresi Skadarska 29 - u ulici koja je sinonim za dobar provod u prestonici.  

Kontaktirajte nas i obavite rezervacije za doček Nove godine 2021. u restoranu Tri Šešira što ranije! Ne zaboravite da najbolja mesta odlaze prva! 

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Tri Šešira

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti