• Sajamski kej bb
  • 550 Ljudi
  • Nema ponude

Splav Bridge OVE GODINE NEMA PONUDU (tekst ispod se odnosi na prošlogodišnju ponudu). Da biste pogledali sve aktuelne ponude za doček Nove godine 2021 kliknite ovde.

 

 

 

 

 

********************************************

Splav Bridge Nova godina 2021 - najbolja novogodišnja proslava na splavu Bridge. Rezervacije su obavezne, a postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto na ovom popularnom gradskom splavu, jer za Bridge Nova godina predstavlja posebnu priliku da u sjajnom ambijentu ugoste sve ljude željne vrhunskog provoda.

Splav Bridge Nova godina - rezervacije

Kada je u pitanju Bridge Nova godina je savršena prilika za sve ljude da iskuse odličan provod u prijatnom ambijentu i odličnom društvu. Na splavu Bridge doček Nove godine je uvek doživljaj za pamćenje i prilika je koju ne biste smeli da propustite ako želite vrhunsku zabavu u novogodišnjoj noći.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine na splavu Bridge i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Magnetic Band

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Pivo (Zaječarsko, Amstel, Heineken)
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka, malina, medovača)
-Džin
-Vinjak
-Pelinkovac
-Vermut
-Voda (gazirana, negazirana)
-Sokovi (gazirani, negazirani)

CENA:
Cena karte je 32 eur po osobi i uključuje neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri
Rezervacije se dodatno plaćaju (cena rezervacija nije po osobi, već je ukupna cena za celo društvo):
-Barski stolovi 20 eur i 40 eur uz najmanje 4 kupljene karte (cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa bs i bsb)
-Visoka sedenja 45 eur i 90 eur uz najmanje 4 kupljene karte (cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa vs i vsb)
-Separei od 120 eur do 240 eur (uz najmanje od 8 do 12 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su separei označeni sa separe)
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

 

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.

Splav Bridge doček Nove godine - zabava koja se ne propušta 

Ukoliko želite da proslavu jednog tako važnog datuma, kao što je doček Nove godine, proslavite u sjajnoj atmosferi, okruženi veselim i pozitivnim ljudima, onda je splav Bridge vaš idealni izbor.

Za Bridge Nova godina je po pravilu izuzetno specijalna prilika, baš kao što i treba da bude, a svim gostima na raspolaganju je izuzetno kvalitetna hrana, kao i prekrasni pogled na reku, koji novogodišnjoj proslavi daje poseban šmek.

Ono čemu se takođe posvećuje velika pažnja jeste muzika, pa tako vas i u najluđoj noći na ovom splavu očekuju najbolji bendovi i izvođači koji samo za vaše zadovoljstvo interpretiraju najveće muzičke hitove. 

Ako vaš izbor za najluđu noć bude splav Bridge Nova godina će vam bez svake sumnje ostati u najboljem sećanju. Sjajan provod je zagarantovan, pa zbog toga nema razloga da ne izaberete baš ovo mesto za vrhunsku novogodišnju proslavu. 

Bridge Nova godina 2021 - mesto najboljeg gradskog provod

Adresa splava Bridge je Sajamski kej bb. Smešten na reci, ovaj splav svojim ambijent, atmosferom, ali i okruženjem čini da poželite da se iznova i iznova ovde vraćate. Splav Bridge za doček Nove godine otvara svoja vrata za 550 gostiju, a provod je zagarantovan do ranog jutra. 

Zato, ukoliko želite da se vrhunski provedete za Novu godinu i da u nju uđete u velikom stilu, u sjajnom prostoru i dobro odabranom društvu, neka vaš izbor za doček bude Bridge splav i sigurno nećete pogrešiti.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Bridge

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti