• Ušće bb
  • Dj Marchez (domaća i strana)
  • od 27 € sa pićem

Splav Freestyler Nova godina 2021 - najbolja novogodišnja proslava na splavu Freestyler. Rezervacije su obavezne, a postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto na ovom popularnom gradskom splavu, jer za Freestyler Nova godina predstavlja odličnu priliku da u savršeno uređenom prostoru i ambijentu ugosti sve pobornike dobrog provoda.

Splav Freestyler Nova godina 2021 - brze i jednostavne rezervacije

Kada je u pitanju Freestyler Nova godina je savršena prilika za sve ljude da iskuse samo najbolji novogodišnji provod u prijatnom ambijentu i odličnom društvu. Na splavu Freestyler doček Nove godine je uvek doživljaj za pamćenje i prilika je koju ne biste smeli da propustite ako želite vrhunsku zabavu u novogodišnjoj noći.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine na splavu Freestyler i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Dj Marchez (domaća i strana)

PIĆE:

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:

-Vodka (Absolut)

-Pivo (Jelen, Nikšićko, Staropramen)

-Vino (crveno, belo, rose)

-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, malina, medovača)

-Pelinkovac

-Džin

-Vermut

-Voda (gazirana, negazirana)

-Sokovi (gazirani, negazirani)

CENA:

Cena karte je 27 eur za pultove i barske stolove

Rezervacija pulta je besplatna, predviđeno za od 1 do 3 osobe

Rezervacija barskog stola je besplatna, predviđeno za od 4 do 6 osoba

Cena karte je 40 eur za separee

Rezervacija standard separea je besplatna, predviđeno za od 5 do 8 osoba

Rezervacija vip separea je besplatna, predviđeno za od 9 osoba i preko

Rezervacija premium separea je 200 eur uz minimalno 9 kupljenih karata, dobija se gratis jedna premium flaša stranog žestokog pića po izobru (Jack Daniel's, Grey Goose, Moet)

Rezervacija luxury separea je 500 eur, dobijaju se gratis tri premium flaše stranog žestokog pića po izobru (Jack Daniel's, Grey Goose, Moet)

Rezervacija freestyler separea je 1000 eur, dobija se gratis šest premium flaša stranog žestokog pića po izobru (Jack Daniel's, Grey Goose, Moet)

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

 

Splav Freestyler Nova godina 2021 - zabava koja se ne propušta 

Ukoliko želite da proslavu jednog tako važnog datuma, kao što je doček Nove godine, proslavite okruženi veselim i pozitivnim ljudima, u sjajnom atmosferi, onda je splav Freestyler idealan izbor za vas.

Za Freestyler Nova godina je po pravilu izuzetno specijalna prilika, a tako i treba da bude, pa je svim gostima na raspolaganju neograničena konzumacija alkoholnog pića, kao i prekrasni pogled na reku, koji novogodišnjoj proslavi daje poseban šmek.

Ono čemu se takođe posvećuje posebna pažnja na Freestyler-u jeste muzika, pa tako vas i u najluđoj noći na ovom splavu očekuju samo najbolji izvođači i DJ-evi sa spremnom set listom koja će vas oduševiti. 

Ako vaš izbor za najluđu noć bude splav Freestyler Nova godina će vam bez svake sumnje ostati u najboljem sećanju. Sjajan provod je zagarantovan, pa zbog toga nema razloga da ne izaberete baš ovo mesto za vrhunsku novogodišnju proslavu. 

Nova godina Freestyler - mesto najboljeg gradskog provoda

Adresa splava Freestyler je Ušće bb. Smešten na reci, na mestu koje je poznato po najboljem noćnom provodu u prestonici, ovaj splav svojim ambijent, atmosferom, ali i okruženjem čini da poželite da se iznova i iznova ovde vraćate. Splav Freestyler za doček Nove godine otvara svoja vrata za sve ljude dobrog raspoloženja. spremne da se ludo provedu do ranog jutra. 

Zato, ukoliko želite da se vrhunski provedete za Novu godinu i da u nju uđete u velikom stilu, u sjajnom prostoru i dobro odabranom društvu, neka vaš izbor za doček bude Freestyler splav i sigurno nećete pogrešiti.

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Freestyler Nova godina 

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti