• Ušće bb
  • Jelena i Adrenalin Band
  • 28 € sa pićem + rezervacija

Splav Kartel Nova godina 2021 - najbolja novogodišnja proslava na splavu Kartel. Rezervacije su obavezne, a postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto na ovom popularnom gradskom splavu, jer za splav Kartel Nova godina predstavlja posebnu priliku da u sjajnom ambijentu ugoste sve ljude željne vrhunskog provoda.

Splav Kartel Nova godina - rezervacije

Kada je u pitanju Kartel Nova godina je savršena prilika za sve ljude da iskuse odličan provod u prijatnom ambijentu i odličnom društvu. Na splavu Kartel doček Nove godine je uvek doživljaj za pamćenje i prilika je koju ne biste smeli da propustite ako želite vrhunsku zabavu u novogodišnjoj noći. 

Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za Kartel doček Nove godine i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Jelena i Adrenalin Band

PIĆE:

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:

-Vodka

-Pivo (Miller, Lowenbrau)

-Vino (crveno, belo, rose)

-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)

-Pelinkovac

-Džin

-Vermut

-Voda (gazirana, negazirana)

-Sokovi (gazirani, negazirani)

-Kokteli

CENA:

Cena karte je 28 eur

Rezervacije se posebno plaćaju:

-Barski stolovi 25 eur

-Visoka sedenja od 60 eur do 80 eur uz minimalno od 4 do 5 kupljenih karata, cena u zavisnosti od pozicija i veličina, dobija se gratis jedna flaša stranog žestokog pića po izboru

-Separei 90 eur i 150 eur uz minimalno od 5 do 8 kupljenih karata, cena u zavisnosti od pozicija i veličina, dobija se gratis jedna flaša stranog žestokog pića po izboru

-Centralni separei 170 eur uz minimalno 10 kupljenih karata, dobija se gratis jedna flaša stranog žestokog pića po izboru

-Vip separei 260 eur uz minimalno 10 kupljenih karata, dobijaju se gratis dve flaša stranog žestokog pića po izboru ili jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru i jedna flaša šampanjca Moet

-Kraljevski separe 260 eur uz minimalno 10 kupljenih karata, dobijaju se gratis dve flaša stranog žestokog pića po izboru ili jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru i jedna flaša šampanjca Moet

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Splav Kartel doček Nove godine - zabava koja se ne propušta 

Ukoliko želite da proslavu jednog tako važnog datuma, kao što je doček Nove godine, proslavite u sjajnoj atmosferi, okruženi veselim i pozitivnim ljudima, onda je splav Karte idealni izbor za vas.

Za Kartel Nova godina je po pravilu izuzetno specijalna prilika, baš kao što i treba da bude, a svim gostima na raspolaganju je izuzetno kvalitetna hrana, kao i prekrasni pogled na reku, koji novogodišnjoj proslavi daje poseban šmek.

Ono čemu se takođe posvećuje velika pažnja jeste muzika, pa tako vas i u najluđoj noći na ovom splavu očekuju najbolji bendovi i izvođači koji samo za vaše zadovoljstvo interpretiraju najveće muzičke hitove. 

Ako vaš izbor za najluđu noć bude splav Kartel Nova godina će vam bez svake sumnje ostati u najboljem sećanju. Sjajan provod je zagarantovan, pa zbog toga nema razloga da ne izaberete baš ovo mesto za vrhunsku novogodišnju proslavu. 

Kartel Nova godina 2021 - mesto najboljeg gradskog provod

Adresa splava Bridge je Ušće bb. Smešten na reci, ovaj splav svojim ambijent, atmosferom, ali i okruženjem čini da poželite da se iznova i iznova ovde vraćate. Splav Kartel za doček Nove godine otvara svoja vrata za puno gostiju, a provod je zagrantovano dobar, sve do ranih jutarnjih časova. 

Zato, ukoliko želite da se vrhunski provedete za Novu godinu i da u nju uđete u velikom stilu, u sjajnom prostoru i dobro odabranom društvu, neka vaš izbor za doček bude Kartel splav i sigurno nećete pogrešiti. 

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kartel Nova godina

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti