• Ušće bb
  • Inferno Band i Dj Markoni
  • 32 € sa hranom i pićem + rezervacija

Splav Tag Nova godina 2021 - najbolja novogodišnja proslava na popularnom prestoničkom splavu Tag. Rezervacije su obavezne, a postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto na ovom popularnom gradskom splavu, jer za Tag Nova godina predstavlja sjajnu priliku da u prekrasnom ambijentu i specijalno ukrašenom prostoru ugosti sve ljubitelje pravog novogodišnjeg provoda.

Splav Tag Nova godina 2021 - brze i jednostavne rezervacije

Kada je u pitanju Tag Nova godina je savršena prilika za sve one koji žele da iskuse čari najboljeg novogodišnjeg provoda u gradu. Na splavu Tag doček Nove godine je uvek doživljaj za pamćenje i to je prilika koju ne bi trebalo da propustite ukoliko vam je stalo do lude novogodišnje žurke.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine na splavu Tag i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Inferno Band i Dj Markoni

PIĆE:

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:

-Vodka

-Pivo (Zaječarsko, Staropramen, Beck's)

-Vino (crveno, belo, rose)

-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)

-Pelinkovac

-Džin

-Vermut

-Voda (gazirana, negazirana)

-Sokovi (gazirani, negazirani)

-Kokteli

HRANA:

-Ketering (kanapei, mini sendviči, mini pice)

-Razne vrste pitica (sa sirom, sa mesom, sa zeljem)

-Sitni kolači

CENA:

Cena karte je 32 eur

Rezervacije se posebno plaćaju:

-Barski stolovi 30 eur sa flašom domaćeg pića po izboru. Barski stolovi su označeni sa B (vidi na mapi)

-Visoka sedenja 100 eur sa flašom šampanjca. Visoka sedenja su označena sa V (vidi na mapi)

-Mali separei 200 eur sa flašom stranog žestokog pića po izboru, 12 energetskih pića i flašom šampanjca. Mali separei su označeni sa MS (vidi na mapi)

-Veliki separei 300 eur sa dve flaše stranog žestokog pića po izboru, 24 energetskih pića i flašom šampanjca. Veliki separei su označeni sa VS (vidi na mapi)

-Vip separei 500 eur sa tri flaše stranog žestokog pića po izboru, 48 energetskih pića i flašom šampanjca Moet. Vip separei su označeni sa VIP (vidi na mapi)

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Docek Nove godine 2020 Beograd Splav Tag nova mapa

Splav Tag Nova godina 2021 - zabava na vrhunskom nivou 

Sigurno je da želite da proslavu jednog tako važnog datuma, kao što je doček Nove godine, proslavite u dobrom društvu, spektakularnom ambijentu i u nezaboravnoj atmosferi. Baš zbog toga verujemo da splav Tag doček Nove godine čini onakvim kakvim ste ga i zamislili

Za Tag Nova godina je prava prilika da pokaže sav svoj potencijal za lude noćne provode, pa zato nemojte propustiti da već narednu dočekate baš na ovom mestu. Pored sjajne zabave, ponude pića i odlične muzike, oraspoložiće vas i prekrasni pogled na reku, koji novogodišnjoj proslavi daje poseban šmek.

Ono čemu se takođe posvećuje posebna pažnja na splavu Tag jeste muzika, pa tako vas i u najluđoj noći na ovom splavu očekuju samo najbolji izvođači koji će vam prirediti provod za pamćenje. 

Ako vaš izbor za najluđu noć bude splav Tag Nova godina će vam bez svake dileme početi na najboljem mogućem mestu. Sjajan provod je zagarantovan, pa zbog toga nema razloga da ne izaberete baš ovaj splav za novogodišnju proslavu koja se mesecima prepričava. 

Docek Nove godine 2020 Beograd Splav Tag mapa donji nivo

Tag Nova godina - mesto najboljeg gradskog provoda

Adresa splava Tag je Ušće bb. Nalazi se na reci, na mestu koje je poznato kao središte noćnog provoda u prestonici, što garantuje da će i novogodišnja proslava ovde proteći u najboljem mogućem raspoloženju i u sjajnoj atmosferi. Splav Tag za doček Nove godine otvara svoja vrata za sve ljude sa dobrim vajbom, spremne da se ludo provedu do ranog jutra. 

Zato, ukoliko želite da se vrhunski provedete za Novu godinu i da u nju uđete u velikom stilu, u sjajnom prostoru i dobro odabranom društvu, neka vaš izbor za doček bude Tag splav i sigurno nećete pogrešiti.

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Tag

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti