• Sajamski kej bb
  • 22:00h - 04:00h
  • Nikola Milenković, Irina Arsenijević i Dj Djole
  • 400 Ljudi
  • 35 € sa pićem i keteringom + rezervacija
Beograd Noću

Doček Nove godine 2023 na splavu The Money

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Splav The Money:

Splav The Money je jedan od najlepših splavova u Beograda. Smešten je na reci Savi, na Sajamskom keju u okviru beogradskog Sajma. Sama lokacija na kojoj se nalazi omogućava lak pristup za doček Nove godine 2023 odakle god da dolazite, jer je u pitanju praktično samo središte grada. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2023 Splav The Money - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine na splavu The Money i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33


+381 63 34 34 33


+381 63 33 33 44

 

MUZIKA:
Nikola Milenković, Irina Arsenijević i Dj Djole

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Vodka
-Pivo (više različitih vrsta)
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)
-Pelinkovac
-Džin
-Vermut
-Voda (gazirana, negazirana)
-Sokovi (gazirani, negazirani)

HRANA:
-Sitan ketering

CENA:
Cena karte je 35 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Šankovi 20 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 40 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su šankovi označeni sa Š)
-Barski stolovi 30 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 50 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa B)
-Visoka sedenja 100 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 120 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa V)
-Mali separei 200 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru i 6 energetskih pića (vidi na mapi, na mapi su mali separei označeni sa S i cenom 200E)
-Veliki separei 300 eur sa gratis dve flaše stranog žestokog pića po izboru, jednom flašom domaćeg pića po izboru, jednom flašom šampanjca i 10 energetskih pića (vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa S i cenom 300E)
-Vip separei 500 eur sa gratis dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru, dve flaše šampanjca, 10 energetskih pića Red Bull i posluženjem keteringa na stolu (vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa S i cenom 500E)
Flaša domaćeg pića podrazumeva sledeći izbor: Belo vino, Crno vino, Rose vino, Rakija dunja, Rakija šljiva, Rakija kajsija, Džin, Pelinkovac, Vermut, Vinjak
Flaša stranog žestokog pića podrazumeva sledeći izbor: Johnnie Walker, Smirnoff, Jagermeister, Campari, Tequila. Svaku flašu stranog žestokog pića, koja se dobija gratis, moguće je zameniti za premium flašu stranog žestokog pića po izboru uz doplatu od 70 eur po flaši, i tu spadaju: Johnnie Walker Black Label, Jack Daniels, Belvedere, Moet.
Premium flaša stranog žestokog pića podrazumeva sledeći izbor: Johnnie Walker Black Label, Jack Daniels, Belvedere, Moet.
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Uskoro će biti objavljena mapa

DODATNO O OBJEKTU Splav The Money:

Enterijer splava The Money je moderan i mladalački, a sama mesta rezervacija su tako pozicionirana u odnosu na binu da su sva dobra. Ispred splava se nalazi veliki parking, pa je kada je u pitanju Nova godina splav The Money jako pogodan i za one koji na doček planiraju da dođu sopstvenim automobilom.

Sve ponude za doček Nove godine 2023 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav The Money Nova Godina
Average rating:  
 1 reviews
 by Marija

Bilo je ekstra 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav The Money