Event centar Nera Nova godina 2021 - najbolja novogodišnja proslava u svečanoj sali Nera, koju ćete dugo pamtiti. Rezervacije su obavezne, a postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu. 

Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto u ovoj svečanoj sali, jer za salu Nera doček Nove godine predstavlja posebno veče i događaj od velikog značaja, pa nema sumnje da će provod biti na maksimalno dobrom nivou. 

Svečana sala Nera Nova godina 2021 - rezervacije

Uz svečanu salu Nera doček 2021 postaće provod koji se ne zaboravlja. Zbog toga, ne treba da čudi činjenica što se na ovom mestu već godinama unazad traži mesto više, iako je kapacitet samog objekta čak 1300 mesta. Zato ne čekajte do poslednjeg trenutka, već na vreme rezervišite sebi i svojim dragim ljudima mesto za najluđu noć.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u svečanoj sali Nera i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Jana i Uroš Živković

PIĆE:

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:

-Vodka

-Pivo (Jelen, Staropramen, Zajecarsko)

-Vino (crveno, belo, rose)

-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)

-Vinjak

-Pelinkovac

-Vermut

-Voda (gazirana, negazirana)

-Sokovi (gazirani, negazirani)

-Domaća kafa

HRANA:

Predjelo:

-Njeguška pršuta

-Goveđa pršuta

-Svinjska pečenica

-Feta sir

-Kačkavalj

-Užički kajmak

-Pita sirnica

-Salata od tune

-Salata od morskih plodova

-Pita sa sriom

-Vodeničarska proja

-Pileći rafaelo sa susamom

-Peciva

Glavno jelo:

-Pileći file sotiran sa sosom od pečuraka

-Pileći batak

-Pileće belo meso

-Bela vešalica

-Krmenadla

-Ćevapi

-Francuski krompir sa susamom

Salate:

-Paradajz

-Krastavc

-Kupus

-Zelena slata

-Ljute papričice

CENA:

Cena po osobi se kreće od 50 eur do 70 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (vidi na mapama).

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Novogodišnja noć u ekskluzivnom ruhu

Svečana sala Nera je arhitektonski pažljivo uređena, a unutrašnjost je bez ijednog stuba, koji bi mogao smetati gostima tokom celovečernje zabave. Kompletan prostor je klimatizovan, akustičan i osvetljen LED rasvetom, što pruža dodatni ugođaj svim posetiocima. 

Iskusni kuvari i poslastičari zaposleni u sali Nera tu su kako bi stimulisali vaše čulo ukusa na najpozitivniji način, dok je stručni dekoraterski tim tu da učini da svaka zamisao gosta postane stvarnost, pritom zabeležena na najprofesionalniji način umetničkim okom kamermana i fotografa.

Veliki privatni parking prostor, obezbeđen fizičkim i tehničkim obezbeđenjem, omogućava vam da opušteni provedete vreme u sali Nera, bez brige o bezbednosti automobila. Kompleks poseduje i bazen

Na novogodišnji doček možete povesti i decu, jer svečana sala Nera poseduje i igraonicu za najmlađe, opremljenu toboganima, kućicama, zaštitnim mrežama i strunjačama za skakanje i gomilu igračaka za mališane.

Sve ove pogodnosti dostupne su tokom čitave godine i prilikom organizacije najrazličitijih događaja. Međutim, doček Nove godine Nera posebno ozbiljno shvata, te svim svojim posetiocima u najluđoj noći priređuje zabavu kakva se nezaboravlja.

Kompleks Nera Nova godina 2021 - mesto najboljeg provoda

U svečanoj sali Nera doček Nove godine će bez svake dileme biti prava prilika za sve ljubitelje dobrog provoda, da uživaju u sjajnoj atmosferi, vrhunskim izvođačima, ali i sjajnoj usluzi i meniju koji će vas oboriti sa nogu. 

Sala Nera se nalazi na obodu grada, dovoljno daleko od gradske vreve i gužve, a opet dovoljno blizu da svi zainteresovani lako stignu iz bilo kog dela Beograda. Adresa na kojoj je smeštena Nera svečana sala je Zrenjaninski put 106

Dođite i uverite se zbog čega je ova sala toliko posebna i zbog čega se proslave organizovane u Neri dugo pamte i prepričavaju.

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Event centar Nera

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti