• Braće Krsmanović 8
    Beograd, Savski venac
  • 13:00h - 03:00h
  • Disco / Funk / House / Deep House
  • 150 Ljudi

Program bara

SUBOTA 22. Oktobar
Tranzit Weekend Fever with Tranzit Resident DJ's

SREDA 26. Oktobar
Stand Up Comedy Night with Oliver Šotra

ČETVRTAK 27. Oktobar
For Old Times' Sake: Oslobađamo Beograd!

PETAK 28. Oktobar
Tranzit Weekend Fever with Tranzit Resident DJ's

U  samom srcu najpoznatije i najurbanije beogradske destinacije – Savamale, u ulici Braće Krsmanovića broj 8, smešten je jedan od najboljih i najinteresantnijih beogradskih lokala, Tranzit Bar. Mesto koje je nedavno proslavilo svoj prvi rođendan, za kratko vreme uspelo je da stvori sebi značajno ime u Beogradu i iskristališe se kao jedna od omiljenih destinacija Beograđana ali i onih koji se prilikom posete Beogradu zažele jedinstvenog i nešto drugačijeg iskustva.

Svojim unikatnim dizajnom, raznolikom ponudom i atmosferom, Tranzit Bar u sebi savršeno spaja tri elementa – restoran, lounge bar i noćni klub. Vrhunska kuhinja vam pruža mogućnost da uživate u raznovrsnoj ponudi jela, pa tako Tranzit preko dana predstavlja savršeno mesto za kasni doručak, ručak ili ranu večeru. Predveče se atmosfera transformiše u lounge bar, a široka ponuda svih vrsta pića, uključujući i potpuno novu, osveženu koktel-kartu čini Tranzit mestom koje će postati sastavni deo svakog vašeg izlaska.

Od srede do subote, Tranzit sa početkom od 22:00 radi i kao noćni klub, a u ponudi je raznovrsna muzika i provod za svačiji ukus. Sredom je na repertoaru "From Disco to Disco" čiji je host jedan od najpoznatijih i najcenjenijih beogradskih DJ-eva, Goran Starčević. Kao što samo ime kaže, u pitanju je žurka na kojoj je akcenat na Disco i Funk muzici i predstavlja najbolji način da provedete sredu veče u Beogradu. Četvrtak je rezervisan za najrazličitije muzičke žanrove i dešavanja, pa tako možete "zakačiti" osamdesete, disco, funk, a uvek su tu i naši rezidenti Mr. Hugo i DJ Munja. Petak i subota su rezervisani za pravu klubsku atmosferu, uz house, deep house i tech house zvuke, za koje su zaduženi neki od najboljih i najaktuelnijih beogradskih DJ-eva, među kojima su John Belk, Miloš Starčević i Danijel Čehranov, kao i naš stalni gost LaCosta, rezident novosadskog "Kafemata".


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Tranzit Bar

Mapa - Tranzit Bar

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

instagram feed