• Braće Krsmanović 8
    Beograd, Savski venac
  • 13:00h - 03:00h
  • Disco / Funk / House / Deep House
  • 150 Ljudi

Program bara

SUBOTA 03. Decembar
Tranzit Weekend Fever with Tranzit Resident DJ's

SREDA 07. Decembar
Jelena Jovović Trio

ČETVRTAK 08. Decembar
James Brown Tribute Band - podrška: DJ Mashala

PETAK 09. Decembar
Tranzit Weekend Fever with Tranzit Resident DJ's

U  samom srcu najpoznatije i najurbanije beogradske destinacije – Savamale, u ulici Braće Krsmanovića broj 8, smešten je jedan od najboljih i najinteresantnijih beogradskih lokala, Tranzit Bar. Mesto koje je nedavno proslavilo svoj prvi rođendan, za kratko vreme uspelo je da stvori sebi značajno ime u Beogradu i iskristališe se kao jedna od omiljenih destinacija Beograđana ali i onih koji se prilikom posete Beogradu zažele jedinstvenog i nešto drugačijeg iskustva.

Svojim unikatnim dizajnom, raznolikom ponudom i atmosferom, Tranzit Bar u sebi savršeno spaja tri elementa – restoran, lounge bar i noćni klub. Vrhunska kuhinja vam pruža mogućnost da uživate u raznovrsnoj ponudi jela, pa tako Tranzit preko dana predstavlja savršeno mesto za kasni doručak, ručak ili ranu večeru. Predveče se atmosfera transformiše u lounge bar, a široka ponuda svih vrsta pića, uključujući i potpuno novu, osveženu koktel-kartu čini Tranzit mestom koje će postati sastavni deo svakog vašeg izlaska.

Od srede do subote, Tranzit sa početkom od 22:00 radi i kao noćni klub, a u ponudi je raznovrsna muzika i provod za svačiji ukus. Sredom je na repertoaru "From Disco to Disco" čiji je host jedan od najpoznatijih i najcenjenijih beogradskih DJ-eva, Goran Starčević. Kao što samo ime kaže, u pitanju je žurka na kojoj je akcenat na Disco i Funk muzici i predstavlja najbolji način da provedete sredu veče u Beogradu. Četvrtak je rezervisan za najrazličitije muzičke žanrove i dešavanja, pa tako možete "zakačiti" osamdesete, disco, funk, a uvek su tu i naši rezidenti Mr. Hugo i DJ Munja. Petak i subota su rezervisani za pravu klubsku atmosferu, uz house, deep house i tech house zvuke, za koje su zaduženi neki od najboljih i najaktuelnijih beogradskih DJ-eva, među kojima su John Belk, Miloš Starčević i Danijel Čehranov, kao i naš stalni gost LaCosta, rezident novosadskog "Kafemata".


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Tranzit Bar

Mapa - Tranzit Bar

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed