Ljubav, Magazin, Razno

Iako su muškarci " jači " pol i često misle da će ih žene voleti jedino kada pokazuju svoju snagu, to baš i nije tako.

Žene često navode ono što ne vole kod muškaraca i neće baš često priznati da postoje stvari koje obožavaju. Ali, one ipak postoje .

1. Kada ste socijalno nespretni. Žene ne očekuju od muškaraca da bude kao Faca iz Seksa i grada ili Kazanova, stoga ne brinite kada ih želite zapitati za broj telefona. I rečenica poput : " Dakle, mislim da si, hmm, stvarno super i možda bismo mogli, znaš, videti se nekad", oboriće većinu žena s nogu .

2. Kada odlutate dok buljite u ženu. Koliko puta vam se dogodilo da ste se zagledali u devojku koja vam se sviđa i da ste je nastavili gledati i nakon što je ona primetila da je gledate, a da toga niste bili ni svesni. Devojka vam se tada mora nasmejati, htela ona to ili ne. I većini žena to je zapravo simpatično .

3. Kada slučajno iznesete neki impresivni podatak. Inteligentni muškarci neodoljivo su privlačni, a kada sasvim slučajno kažete neki interesantni podatak, svaka će žena pasti na to. Niko ne voli "pametovanje" celo vreme, ali ponekad svaka žena voli da čuje zanimljivu istorijsku ili naučnu činjenicu za koju možda nije znala.

4. Kada ste opsednuti nečim. Žene vole kada muškarca nešto posebno zanima i vole mu postavljati pitanja o tome, bilo da je reč o njegovoj omiljenoj nogometnoj momčadi, knjizi ili ribolovu .

5. Kada držite dete. Ako ste u vezi i još nemate dete, svaka će žena nakon što vas vidi sa bebom u rukama poželeti imati vaše dete .

6. Kada se "slučajno" utegne za fotografisanje. Kao što žene žele dobro izgledati na fotografiji, isto je tako is muškarcima. Samo što oni to drže u tajnosti. No, svaki put kad čvrsto stanete, napnete prsa i pravite se da vam je ta poza prirodna, ne brinite ... Žene znaju da pozirate i to im je baš slatko.
7. Vaš odnos sa najboljim prijateljem. Ništa nije slađe od muškarca koji ima najboljeg prijatelja, sve deli sa njim, i to ne skriva od sveta .

8. Kada pustite bradu da sakrijete vaš '"baby - face". Ženama je slatko kada muškarci koji izgledaju jako mladalački puste bradu da bi izgledali muževnije .

9. Kada ne znate plesati ili pevati, a to ipak radite. Ženama nije bitno da li znate plesati ili pevati, bitno im je da se trudite i zabavljate ih .

10. Kad je vaš humor dvosmislen. Verovali ili ne, postoje žene koje vole kada ne znaju šali li se muškarac s njima ili ozbiljno misli ono što kaže.