Magazin, Seks

U toku života, sigurno ste imali različita seksualna iskustva: tu je bilo strasti, nekih loših odluka, eksperimentisanja koja nisu pošla po planu, i sve ono dobro i loše između. Pročitajte sledeća uputstva, koja prenosimo sa 24sata, jer vam ona mogu pomoći da shvatite kakav seks vam najviše odgovara.

1. Nespretan prvi seks

Dobro, to možda nije iskustvo koje biste želeli da ponovite, ali je veoma bitan korak u vašoj "seksualnoj karijeri". Od tog momenta, vi možete biti samo bolji, dok ne dostignete "onaj pravi seks".

2. Prvi put kada zapravo znate šta radite

Iako ipak treba da prođe nekoliko neuspelih pokušaja, jednog dana sve "dođe na svoje mesto". Tada više nisi amater koji pokušava da pogodi svoj sledeći potez, već dobijaš samopouzdanje u seksu.

3. Seks bez ustezanja

Da li se to desi kada se osetiš hrabro na letovanju, ili kada popiješ koju više, ovo je seks kada totalno zaboraviš na sve granice i isprobaš stvari za koje nikada nisi imao petlju.

4. Seks pomirenja

Posle tako dobrog seksa, ko se uopšte seća zašto je počela svađa? Ali budite oprezni, taj neverovatan orgazam ne treba da vam bude podsticaj da započnete svađu sledeće nedelje.

5. Seks koji "lomi sve oko sebe"

Ovo je trenutak, kada si toliko izvan sebe od užitka, da nemaš nikakvu kontrolu nad svojim pokretima. Ponekad se slomi lampa, pocepa zavesa od tuš kabine, slomi krevet ili prospe čaša vina na laptop. Ipak, vredi- imaćete šta da ispričate prijateljima.

6. Jutarnji seks zbog koga kasnite na posao

Ponekad vam treba nešto jače od zvuka alarma da vas probudi, ali takođe i da vam ulepša dan. Doći čete na posao rumenog lica, ali bićete srečni.

7. Kada ne verujete šta ste uradili u seksu

Morate priznati da postoji neka koliko-toliko "uvrnuta stvar u seksu koju ste probali, ili želite da probate. Da li je to seks na javnom mestu, upotreba seksualnih pomagala, trojka ili grupnjak, nije važno- u seksu je sve dozvoljeno. A i možete da precrtate nešto sa vaše "moram to da uradim" liste.

8. Poza koju ne biste nikad ponovili

Većina je u togu svog seksualnog života, makar jednom, zadobila neku povredu. Ali to ne znači da ne treba da eksperimenitišete s pozama. Tako možete doći do one poze u kojoj vam je vrhunac najjači.

9. Bučan seks

U seksu nekada morate i da zaboravite na lepe manire i da uživate na sav glas. Naravno, to se neće dopasti vašim susedima, ali jednostavno sledećeg jutra pokušajte da ih ne sretnete i sve će biti okej.

10. Oproštajni seks

Ako raskidate vezu, ili ste je već raskinuli, ili pak pokušavate da održite vezu na daljinu, ovo će biti malo bolno iskustvo, ali će zato biti jako strastveno.

11. Seks uz dobru muziku

Ukoliko još uvek nemate "onu pravu pesmu", pothitno morate da je pronađete. Ona će vam postati seksualni nadražaj i onda vam predigra neće ni biti potrebna.

12. Pasivni seks

Dobar seks, u većini slučajeva, podrazumeva timski rad, ali makar jednom u životu, morate iskusiti osećaj da vas neko u potpunosti zadovolji. Naravno, takvu uslugu uvek morate uzvratiti.

13. Zaljubljeni seks

Kada ste ludo zaljubljeni u svog partnera, uvek mora biti "vatrometa u kevetu". A pod tim, naravno mislimo, na višestruke orgazme. Uz puno maženja i ljubavi.