Kultura

Stjepan Hauser i Luka Šulić, dvojac poznatiji kao 2CELLOS zahvaljujući obradi pesme Michaela Jacksona„Smooth Criminal“ i You tubu, početkom ove godine slavili su četiri godine postojanja na svetskoj muzičkoj sceni.

Fenomen 2CELLOSa, prisutan je u celom svetu, bukvalno na svih pet kontinenata. Milionski pregledi na You tubu, ogroman broj prodatih CD-a, stotine hiljada posetilaca na njihovim koncertima širom sveta učinili su ovaj dvojac prepoznatljivim i veoma popularnim. Početkom godine nastupili su u jednom od najgledanijih i najstarijih američkih TV emisija, Today Show gde su izveli pesmu „Thunderstruck“, novi hit koji ima više od 30 miliona pregleda na Youtubeu.

Ovaj nastup u New Yorku bio je samo jedan od promotivnih nastupa kojima Luka Šulić i Stjepan Hauser promovišu svoj treći studijski album „Celloverse“ a njegova koncertna premijera očekuje se u Beogradu, 19.juna.
Na „Celloverse“ smo jako ponosni, sami smo ga producirali i radili smo ga temeljito i polako. Ovo je naš najbolji album do sada, aranžmani su zanimljiviji, produkcija je bolja nego na prethodnim albumima. Interesantno je da smo većinu materijala snimili u hotelskoj sobi u Las Vegasu dok smo nastupali s Eltonom Johonom“ – kažu gotovo jednoglasno.
Popularnost i uspeh kakav danas uživaju sanjali su godinama i sada su srećni što su ga vizualizirali.
„Mi zapravo ni ne vidimo razliku između sna i realnosti i upravo zato što se oko nas događaju fantastične stvari. Službeno smo dobili svoj dan u Japanu. Od sada je tamo 20.januara 2CELLOS dan u kalendaru. Pa što reći na to? Fenomenalno!“ – priča Stjepan.
Ovo je koncert koji se ne propušta tako da osigurajte svoje ulaznice na vreme. Karte su u prodaji na blagajni Sava Centra i Eventim prodajnim mestima po ceni od 1800 do 3600 din.

koncert