Magazin, Seks

Postoji li bolji način da mu dokažete da znate šta radite, osim toga da mu pokažete da bolje od njega znate šta voli? Otkrivamo vam nekoliko trikova koji će ga prijatno iznenaditi, zahvaljujući portalu Cosmopolitan.hr.

1. Njegova brada odraz je njegove muškosti

Stručnjaci otkrivaju: „Kad dodirujete njegovu bradu, podsvesno u njemu budite njegovu muževnost što je poprilično značajno za ego svakog muškarca. Nežno dodirujući to područje, stimulirate osetljive živce njegovog lica. Ako želite upotpuniti ovaj trik, uhvatite njegovo lice obim rukama i pogledajte ga duboko u oči pre strastvenog poljupca.

2. Njegova nadlaktica krije mnogo mišića, ali i osetljivih nerava

Baš poput njegove brade, muška nadlaktica poprilično je osetljiv deo njegovog tela, a njegova glatka podlaktica puna je mišića koji traže vaš dodir i pažnju. Pomazite njegove nadlaktice i podlaktice laganim pokretima gore-dole. Masirajte najmesnatije delove, a izbegavajte najkoščatije za najbolji efekt. Ti pokreti opustiće ga od svih napetosti i navesti ga da želi još.

3. Unutrašnjost butina i za njih je osetljivo područje

Samo nekoliko žena posvećuje pažnju partnerovim butinama, tačnije, unutrašnjosti, pa nije neobično da bi se mnogi od njih mogli iznenaditi krenete li posvećivati više pažnje upravo tom području. Pravilnom masažom, podstaknućete protok krvi u njegov penis. Želite li ga zaista oduševiti, ovo je odličan uvod u oralni seks.

4. Njegova guza više je od lepog prizora

I to u nižem delu. Iako su muškarci poprilično osetljivi po pitanju tog područja, mišić guze imaće izraženu reakciju na vaš dodir – ponajviše zato što se ovo područje za njih čini zabranjenim. Dlanovima masirajte područje njegove stražnjice, počevši od kukova prema dole. Na polovini guze, stanite i krenite u suprotnom smeru. Zahvalite nam kasnije!