Magazin, Seks

Možda ti neće direktno reći da odeš iz njegovog stana nakon seksa, ali svim silama će da se potrudi da sama shvatiš da bi voleo da odeš. Određeni znakovi pokazuju da on jednostavno nije zainteresovan za druženje van spavaće sobe, prenosimo sa Kurir stila.

1. Jako si seksi

To je jedini kompliment, koji ćeš ikada da čuješ od njega. Iako žene vole da ga čuju, kada je on jedino što proizlazi iz njegovih usta, to je jedan od znakova da neće da odvoji vreme da upozna i ostale tvoje kvalitete.

2. Privatne informacije

Ako on planira samo da spava s tobom, odlično je pitanje zašto bi se trudio da odajei privatne informacije o sebi? One tako samo oduzimaju vreme, koje možete da potrošite na druge stvari, jer u ovom slučaju, vremena je malo.

3. Iniciranje seksa

On je taj koji će gotovo uvek da inicira seks, a pritom neće da vodi računa o tome da li su mesto ili vreme prikladni za to.

"Kad muškarac želi nešto više, on će da odvoji više vremena, da bi postavio pravo raspoloženje za to", otkrili su muškarci za Glamour.

4. Spavanje

Možda ti neće direktno reći da odeš iz njegovog stana nakon seksa, ali svim silama će da se potrudi da sama shvatiš da bi voleo da odeš, jer "ujutro ima važan sastanak". Još će mu lakši posao biti ako ste to obavili kod tebe, jer tada će samo da ustane i da ode.