Magazin

Konzumiranje alkohola je usko povezano sa noćnim životom, ali isto tako i sa gomilom nepromišljenih poteza koje činimo kada smo pod njegovim uticajem. Na prvom mestu je gomila brzopletih objava na društvenim mrežama.

braun telefon

Mračni snimci iz kluba na Instagramu i Fejsu, kao i statusi sa slovnim greškama, veoma lako će vas odati. Na zasluženom drugom mestu je naručivanje tura i nepromišljeno trošenje novca. Kada smo pod uticajem alkohola opušteno nam je celo telo, a samim tim i ruka koja često ide put novčanika bez naše kontrole.

pare

Ono što takođe radimo kada cirnemo malo više jeste priča sa neznanicma. Mnogi imaju potrebu da se ispričaju recimo u toaletu sa nekim koga su sreli prvi put u životu. Četvrto mesto zauzima čuveno slanje SMS poruka bivšim ljubavima.

case-pice-zurka

I za sam kraj, svima koji vole da popiju, zasigurno je poznata sledeća situacija... Alkohol nam daje snagu ali i osećaj da sve možemo, pa tako i da zapevamo. Koliko ste puta bili na karaokama i videli pijanog gosta koji nije mogao da se odvoji od mikrofona?

beogradnocu.com