Magazin, Žene

Čak šest sati je ženama potrebno kako bi se pripremile za prvi seks s novim partnerom, pokazuju istraživanja. Možda se neke neće složiti s tim, al tako kažu naučnici...a prenosi Kosmopoliten.
Iako muškarci baš i ne primećuju kolko ste se lickale i sređivale, vaš novi seksi veš i ostalo.... žene će proći kroz taj ritual doterivanja...

Samopouzdanje

Nema ništa zavodljivije od žene koja se oseća sigurno u svojoj koži i ne libi se to i da pokaže. Kada ona skine odeću, on ne primećuje bikini frizuru, suvu kožu ili pedikir, već erotični govor tela koji ga u samo nekoliko sekundi može oboriti s nogu.

Pokreti

Ženstveni hod, njihanje bokovima i pokreti tela koji odišu ženstvenošću neki su od najjačih muških seksualnih okidača. On ne vidi vašu frizuru ili razmazanu maskaru već vaše telo koje se ljulja u skladu s njegovim dodirima.

Izraz lica

Strast i požuda koja se može očitati na ženskom licu muškarcima je neodoljiva. On neće primetiti novu zelenkastu senku na očima ili losion sa svetlucavim zrncima, već njen izraz lica tokom strastvenih zagrljaja. Slatke grimase na vrhuncu seksualnog čina njima su nešto posebno i uzbudljivo.

Obline

Golo žensko telo u polumraku sobe, prizor je kojem ne može da odoli ni jedan muškarac. On ne vidi vaše strije i celulit već zavodljivu siluetu ukrašenu ženstvenim trbuščićem, guzom, bokovima i grudima koji će ga oboriti sa nogu.

Miris

Svaka osoba ima svoj specifičan miris kože. On ne želi da oseti vaš novi parfem ili mirisnu vodicu za telo, već prirodan miris vaše kože koji se pojačava tokom strastvenog vođenja ljubavi, a koji će rado osetiti na svojoj odeći i posteljini i nakon seksa.