Kolumne, vesti

Ako o vašem osnosu razmišljate kao o maratonu, a ne sprintu na 100 metara, „Gospodin Pravi“ mora da poseduje sledeće kvalitete:
1. Ljubaznost: posmatrajte ga kako se obraća majci, deci, bespomoćnima, životinjama. Postanite deo njegovog interesovanja i osetite se voljenom i poštovanom.

8 kvaliteta

2. Snaga: i to snaga karaktera. Odlučan je, sposoban da se odupre pritisku na poslu ili u privatnom životu. Potreban Vam je neko pouzdan, da se osetite sigurnom i zaštićenom.

3. Sposobnost da se nadmeće sa Vama: šta će Vam diktator, uvređena peza ili klimoglavac? Odaberite sebi intelektualno sličnog da kroz diskusiju s njim osetite da lično napredujete.

8 kvaliteta.jpg3

4. Smisao za humor: par koji se zajedno i često smeje duže ostaje zajedno. Lepo je kad se neko iskreno nasmeje Vašoj šali i obrnuto. To Vam popravlja raspoloženje.

8 kvaliteta.jpg1
5. Spontanost i avanturistički duh: često razbija Vašu dnevnu rutinu sitnim, ali neočekivanim iznenađenjima. Iskusite radost iznenađenja.
6. Preduzimljivost: njegovu priču prati i akcija. Sa Vama deli svoje planove, zauzima se za njih i Vi jednostavno računate s tim da on ispunjava obećanja.
7. Ambicioznost: ne mora da bude genije ni finansijski mag. Ali je potrebno da ima volju da napreduje u odabranom poslu, kao i plan kako da to ostvari. To Vas čini egzistencijalno sigurnom.

8 kvaliteta.jpg4
8. Snalažljivost: ima rešenje za većinu problema. Kad ne uspe sigurni ste da je pokušao. Potrebno je da Vaš muškarac bude deo rešenja, nikad deo problema.
Ovakvi muškarci postoje. Ako Vam se čini da ih jednostavno nema, potražite na drugim mestima.

 

beogradnocu.com