Razno, vesti

8. Mart - Osmomartovska euforija

Osmi mart je u prestonici protekao baš po ukusu nežnijeg pola.

Tokom dana muškrci su kupovali cveće damama na svakom ćošku, a kada se dan ugasio sve je postalo još lepše. Noć je donela romantiku, a ponoć ludi provd. Posle večare u romatičnim restoranima, uz sveće dame su uživale pažnju poput kraljica, a kada je otkucala ponoć počela je akcija. Na prvi pogled sve je izgledalo uobičajeno, ludi provod petkom uveče u Beogradu, ali je ipak kada se malo dublje zagledate, sve drugačije izgledao.

U klubovima je sve počelo osmomartovskom čestitkom, pa tek onda sa standardnim reprertoarom. Dame su u mnogim klubovima pile o trošku kuće, dok su ih njihovi, ili nečiji tuđi, momci zasipali komplimentima, a oni malo galantniji i ružama. Dame su bile potpune gospodarice večeri, a moramo priznti da je muškarcima to veoma prijalo.

Beogradski klubovi su, na radost momaka,  bili domaćini većem broju žena nego uobičajeno. Pod izgovorom "Svakoj dami danas treba ugoditi" lako su mogli da ćaskaju sa svakom pripadnicom lepšeg pola, bez osude. Gledano iz daleka bilo je tu prelepih haljina koje su skrivale ili isticale obline, prelepih devojaka koje su želele da pokažu da je ravnopravnost među polovim neophodna i moguća. Gledano sa aspekta noćnih izlazaka, dame i muškarci su se odavno izjednčili. Oba pola vole provod u svim beogradskim klubovima. Šankeri kažu da lepši pol ne zaostaje ni u piću, prema tome, drage dame što se tiče noćnih izlazaka, potpuno ste ravnopravne sa muškarcima, a dalje mi ne bismo komentarisali jer ovo je ipak www.beogradnocu.com. Mi ne bismo bili njbolji sajt koji predstavlja noćni život u prestonici da sinoć nismo obišli veeeliki broj beogradskih klubova i uslikali atmosferu. Mi vam nudimo fotografije, pa sami procenite da li smo bili upravu kada smo rekli da ravnopravnost postoji.

Galerije slika klubova i kafana na dan 8. Mart.