Magazin, Seks

 

Za seksualni odnos koji uključuje tri osobe istovremeno, bitni su mnogi uslovi. Postoji mnogo slučajeva kada trojka jednostavno ne uspe, ali sve češće čak i srećni i zaljubljeni parovi odluče da probaju nešto novo i onda pozovu još jednu osobu da im se pridruži u krevetu. Neki su jednostavno sebi zacrtali da bar jednom u životu probaju ovako nešto.

Najbitniji faktor je da ukoliko ste u srećnoj vezi i zadovoljni ste seksualnim životom, trojka može da vam prija i da vas ne ostavi u problemima. Ukoliko ste se odlučili za trojku zato što niste zadovoljni seksualnim životom sa vašim partnerom, dolazite do problema koji može da poljulja ili čak okonča vaš odnos.

Treba biti izuzetno pažljiv u ovakvim situacijama, a najbitnije je biti iskren i pričati o svemu. Kako sa partnerom tako i sa osobom koja će vam se pridružiti u krevetu. Za neke ljude je jednostavno neshvatljivo da vas podele sa nekim, a možda će to učiniti kako bi vam ispunili želju, piše Indipendent, a prenosimo s Kurira.

Ako ne znate kako da ovu ideju predložite osobi sa kojom ste u vezi ili braku, probajte sa predstavljanjem fantazije. Na taj način situacija deluje manje ozbiljno, a ukoliko primetite veliko negodovanje ili pojavu besa, jednostavno pretvorite sve to u šalu. Moguće je čak i da vas sam razgovor i deljenje fantazije uzbudi kao da ste to već uradili.

U slučaju da ste se odlučili da uradite ovo, pazite ko će da bude treća osoba. Zapravo, najteži deo cele te priče je pronaći osobu koja je raspoložena za tako nešto. Mnogi savetuju da ciljate van bližeg kruga prijatelja i poznanika. Ovakve stvari mogu da direktno utiču na odnos sa ljudima koje poznajete. Najbitnije, uvek koristite zaštitu.