Poznati

 

Voditeljka na Grand TV Ivana Đorđević, bila je na Prvoj regionalnoj konferenciji o Internet ekonomiji na Kopaoniku, koja je okupila brojne uspešne ljude iz čitavog sveta, a koji su poznati po svom delovanju na Internetu.
- Oni koji prate moj rad znaju da je moj voditeljski staž najkraći i da sam mnogo duže novinar i PR. Budući da su ovo srodna zanimanja koja se itekako dodiruju sa Internet magijom, morala sam da se informišem i naučim neke stvari koje sam kroz posao često sretala, ali možda nisam uvek detektovala na pravi način. Izuzetno mi se dopalo predavanje Ivana Stankovića. Naučila sam dosta toga, između ostalog da svi veliki uspesi dolaze onog trenutka kada smo saterani uza zid. Kada je problem veći od nas i kada nam je jedini izbor da uspemo. Kada govorimo o zanimljivostima sa tog predavanja moram da napomenem jedan postulat koji mi se naročito dopao, a on glasi "bolje da te mrze zbog onog što jesi, nego da te vole zbog onog što nisi".

ivana
Internet kao medij uzeo je pod svoje okrilje i TV sadržaje i muziku, ali i blogove koji su postali mesta na kojima se oblikuje mišljenje većine.
- Meni su blogovi oduvek bili prava poslastica budući da i sama godinama pišem kolumne i volim pisanu reč. A otkako radim na Grand TV upoznajem kroz Grand magazin izuzetno interesantne ljude koje sam evo sada srela i na Kopaoniku. Mislim da je Internet definitivno pravac u kom će se sve što danas poznajemo razvijati u obimu za koji nismo svesni da je uopšte moguće.

grand
Kada smo je pitali da bira između Fejsbuka, Instagrama i Twitera, Ivana nam je odgovorila da joj je Twitter trenutno najinteresantniji, jer traži konciznost i brzinu. Ono što je nama bilo naročito interesantno jeste Ivanin status na FB posle dolaska sa Konferencije Nova Energija:
- Kada imaš izazov, sam biraš da li ćeš dotaći oblake ili ćeš ih samo gledati iz svoje zone konfora. Ako si vredan, sposoban i veruješ da možeš, ni nebo nije daleko.
grand