Magazin, Seks

Ukoliko želite da ostanete sa vašim partnerom u vezi, odmah se rešite ovih gadnih navika koje niko ne voli. Ovo su najčešće greške koji partneri rade nakon seksa. Obratite pažnju i promenite navike, savetuje Blic.

1. ODJURITE U KUPATILO

Većina partnera neposredno posle seksa odjuri pod tuš. Time pokazujete odbojnost i ostavljate utisak da želite da sperete sve tragove "zločina" i budete čisti. Predlažemo da ostanete zagrljeni ili da predložite partneru da se zajedno istuširate.

2. UTONETE U SAN

Iako je mnogima užitak da nakon sekse bezbrižno utonu u san, to je najveća greška koju možete da napravite. Nemojte se odmah po završenom "poslu" okrenuti na drugu stranu kreveta. Uživajte još malo u dodirima, nakon čega čak možete da zaspite u zagrljaju vašeg partnera.

3. TELEFONSKI RAZGOVORI

Ukoliko odmah nakon seksa nazovete prijatelja ili drugaricu, odaćete utisak da vam partner nije bitan i da ste zapravo jedva čekali da se odnos završi. Svi telefonski pozivi mogu da sačekaju bar još pola sata.

4. SPAVANJE U RAZLIČITIM KREVETIMA

Neki parovi su navikli da spavaju odvojeno, što je u redu, ali napravite izuzetak barem u noćima kada vodite ljubav. To će vam osvežiti vezu i povezati vas sa partnerom.

5. OTRČITE U KUHINJU DA JEDETE

Iako deljenje zalogaja može da bude seski i romantično, ukoliko odmah nakon seksa odjurite u kuhinju u potrazi za obrokom, delovaće kao da ste jedva dočekali momenat da se seks završi kako biste umririli drugi biološki nagon. Izbegavajte ovo zarad mira u krevetu.

6. SPAVANJE SA DECOM

Mnoge žene imaju naviku da spavaju sa decom i partnerom u istom krevetu. Ali to može biti zaista loša ideja ukoliko to učinite posle seksa. Neka deca ostanu u svojoj sobi, a vi bar to veče posvetite voljenoj osobi.