Koncert, Magazin, Nova godina, Poznati, Zanimljivosti

Aleksandra Prijović Nova godina - Da je Aleksandra Prijović doček Nove godine 2022 već dogovorila ne treba ni da čudi, obzirom da se radi o najtraženijoj mladoj srpskoj pevačici narodne i pop muzike, koja je dobro poznata i u celom regionu. Naime, za doček Nove godine Aleksandra Prijović će nastupati u jednom od najelitnijih hotela u Beogradu sa pet zvezdica. Reč je o hotelu Crowne Plaza. Što je garancija da ćete pored sjajne atmosfere koju će bez sumnje ova pevačica prirediti, u novogodišnjoj noći moći i da uživate u glamuroznom ambijentu koji ovaj hotel pruža. Ekskluzivna prodaja karata poverena je portalu Beograd Noću, a svoje mesto za predstojeći događaj Aleksandra Prijović Nova godina 2022 hotel Crowne Plaza možete već sada obezbediti jednostavnim pozivanjem našeg korisničkog call centra na broj telefona +381 62 34 34 33, ili online na stranici hotel Crowne Plaza Nova godina. Tu ćete ujedno saznati sve detaljno vezano za ovaj doček. Slobodno možemo da kažemo da je ovo Aleksandra Prijović koncert godine. A ukoliko vas zanima da vidite koje sve to ponude, pored ove, postoje kada je u pitanju doček Nove godine 2022 Beograd kliknite na označeni link. Za bilo koji da se odlučite, lako ćete moći da izaberete mesto koje vam najviše odgovara i da kupite karte. Stojimo vam na raspolaganju za sve.

Aleksandra Prijovic Nova godina

Aleksandra Prijović biografija

Aleksandra Prijović godište - 1995. (horoskopski znak devica, rođendan 22. septembra)

Aleksandra Prijović je rođena u Somboru. Međutim, obzirom da su se njeni roditelji razveli kada je ona bila mala, otac Nedeljko Prijović je ostao da živi u Somboru, a Aleksandra se sa majkom Borkom Mihajlović preselila u njen rodni grad, u Beli Manastir u Hrvatskoj. Muzički talenat je nasledila od svoje majke, obzirom da je ona isto bila pevačica. Svoj muzički talenat je počela da ispoljava u ranom detinjstvu. Još i pre nego što je krenula u osnovnu školu Aleksandra Prijović je govorila kako će biti poznata pevačica kada poraste. U osnovnoj školi je uvek učestvovala na priredbama kada je jedva čekala da zapeva. Sa samo trinaest godina je snimila svoje prve dve pesme pod nazivom “Majko” i “Boli svaka tvoja reč”. Samo godinu dana posle toga, kada je imala četrnaest godina, počela je da peva na svadbama, a nastupala je i u kafani koju je držala pevačica Zorica Marković. Kada je napunila šesnaest godina stekla je pravo da može da učestvuje u popularnom takmičenju Zvezde Granda. Imala je veliku podršku oba svoja roditelja, ali je tada relativno brzo ispala i ostala je nezapažena. To je nije omelu u ostvaranju njene želje, pa se tako na takmičenje Zvezde Granda ponovo prijavila 2013. godine. Uspela je da dođe do finala, ali je osvojila četvrto mesto. Te sezone je pobednik bio Amar Jašarspahić, poznatiji kao Amar Gile.

Aleksandra Prijovic Nova godina

Aleksandra Prijović pesme

Kao nagradu za četvrto osvojeno mesto u Zvezdama Granda od Grand produkcije na poklon dobija pesmu “Još večeras plakaću za tobom”. A iste te godine snima i duetsku pesmu sa pobednikom Amar Giletom “Ma pusti ponos”.

2014. godine Aleksandra Prijović snima novu pesmu koja nosi naziv “Za nas kasno je”. Ona se na neki način smatra prekretnicom u njenoj karijeri jer je ta pesma postala pravi hit, a zahvaljujući njoj Aleksandra je tada postala najtraženija Zvezda Granda. Od tada njena karijera ide uzlaznom putanjom.

2015. godine izlazi njena nova pesma, duet sa MC Stojanom pod nazivom “Šta bi”.

2016. godine izbacuje dve nove pesme, a to su “Totalna anestezija” i “Senke”.

Sledeće godine (2017. godina) ponovo izlaze dve njene pesme koje nose nazive “Uspomene” i “Litar vina, litar krvi”. Pesma “Litar vina, litar krvi” je zapravo obrade pesme Ace Pejovića koja je nastala u saradnji sa poznatim trubačem Dejanom Petrovićem.

Iste godine Aleksandra Prijović snima i svoj album prvenac pod nazivom “Testament”, a na njemu se su našle neke pesme koje je ranije objavila, ali i dosta novih pesama:
1. Testament
2. Telo
3. Sledeća
4. Klizav pod
5. Separe
6. Mesto zločina
7. Voljena greško
8. Litar vina, litar krvi
9. Senke
10. Totalna anestezija
11. Za nas kasno je

Nakon uspešnog albuma Aleksandra Prijović je snimila još nekoliko hitova:
1. Ko si ti (2018. godina) – duet sa Sašom Matićem
2. Bogata sirotinja (2019. godina)
3. Neponovljivo (2019. godina)
4. Duguješ mi dva života (2020. godina)
5. Legitimno (2020. godina)

Aleksandra Prijović Nova godina (ranije)

Zanimljivo je da za doček Nove godine Aleksandra Prijović već drugi put za redom nastupa na istom mestu. Tačnije, i za prošli doček je nasupala u hotelu Crowne Plaza. A godinu dana ranije zbog trudnoće nije nigde pevala, već je praznike provela kod kuće sa svojim suprugom.

Aleksandra Prijovic Nova godina

Zanimljivosti vezane za Aleksandru Prijović

Aleksandra Prijović je zajedno sa svojom kolegnicom Vanjom Mijatović pevala na osamanaestom rođendanu Cecine ćerke Anastasije Ražnatović.

Ljuba Perućica i Aleksandra Prijović su bili u emotivnoj vezi.

U braku je sa Filipom Živojinovićem, sinom Bobe Živojinovića iz prvog braka i pastorkom Lepe Brene. Imaju sina Aleksandra. A Lepa Brena je praktično na neki način dođe svekrva. Filipa Živojinovića je upoznala na žurci koju je organizovao Filipov polubrat Viktor, a na kojoj je Aleksandra Prijović takođe pevala. Njih dvoje su se prvi put u javnosti zajedno pojavili na svadbi pevačice Slađe Allegro.

Aleksandra Prijovic Nova godina

Majka Aleksandre Prijović, Borka Mihajlović, je učestvovala u takmičenju Nikad nije kasno. To takmičenje se takođe organizuje pod pokroviteljstvom Grand produkcije, a namenjeno je nadmetanju starijih pevača.

Aleksandra Prijović stare slike

Pored novih slika koje smo vam prikazali, za vas izdvajamo i jednu Aleksandrinu staru sliku, koja datira još iz perioda kada je bila u emotivnoj vezi sa Ljubom Perućicom.

Aleksandra Prijovic i Ljuba Perućica

Još njenih fotografija možete pogledati na Aleksandra Prijović instagram profilu.