Intervjui, vesti

Pevačica Ana Kokić kaže da joj je velika čast i zadovoljstvo što je bila mali deo pobedničke ekipe filma "Bićemo prvaci sveta", ali i da nije ni pomišljala da će se pojaviti na filmskom platnu, već samo pevati.
- Za mene divno iskustvo i nešto što sam sa uživanjem radila. Kada me je Kiki Lesendrić pozvao i pitao da li želim da otpevam pesmu za film, bez razmišljanja i dvoumljenja sam odmah pristala ne znajući da ću se i na kratko pojaviti u filmu i snimiti jednu scenu sa našim poznatim glumcima. Kako je vreme prolazilo, svima nam se pesma sve više sviala i produkcija je odlucila da uradimo i spot. Cela filmska ekipa je radila i spot koji je prelep. Moram priznati da sam imala tremu na premijeri kada sam gledala film i na kraju kada sam izašla i poklonila se pred prepunim Sava Centrom, ispričala nam je Kokićka i dodala da sve što je vezano za umetnost joj jako prija i voli da radi, a u to ubraja i glumu.
- Mi pevači svakako glumimo u našim spotovima pa nam to nije toliko strano. Naravno da bih volela da doživim još takvih filmskih momenata, ali ne želim ništa da radim na silu i o tome ne odlučujem ja. Svakako da primamljivu ponudu ne bih mogla da odbijem, kaže za Beograd noću popularna pevačica koja živi na relaciji Beograd-Atina, zbog obaveza u Grčkoj, njenog supruga rukometaša Nikole Rađena.
- Ja se jesam preselila u Grčku ali ne smem svoj posao i svoje obaveze da zapostavljam, pa svakog vikenda dolazim u Srbiju zbog nastupa koje imam. Nekada ostanem i malo duže kako bih završavala pesme u studiju i snimala emisije. O deci i braku izbegavam da govorim i toga se držim već neko vreme. Mislim da sam i previše pričala i svoj posao na taj način bacila u senku i izazvala kontra efekat. Mogu samo da kažem da svoju decu podržavam u svemu što rade a što je ispravno i čini ih zadovoljnim i srećnim, odgovorila nam je Ana na pitanje da li će ćerkama braniti da učestvuju u nekim pevačkim takmičenjima.

Dodaje i da u Atini nema puno obaveza i ima dosta slobodnog vremena pa je odlučila da ga pametno iskoristi, tako što uzima časove gitare:
- Završila sam muzičku školu i svirala klavir, pa zašto ne bih naučila još neki instrument da sviram? kaže naša sagovornica koju smo pitali i da li je svojom interpretacijom postavila suviše visoke standarde za ostale učesnike?

- Kada gledate šou TLZP čini vam se da mi sa lakoćom sve to radimo. Ali to nije tako. Mi smo vežbali i po nekoliko sati dnevno, dešavalo se da pravo sa nastupa idemo na trening i radimo dok ne popadamo, samo da bi to sve izgledalo savršeno. Ja sam lično uživala u svemu tome jer mi je jako prijalo. Ne mislim da smo postavili visoke standarde, stvar je samo u tome koliko želite da učestvujete u svemu, objašnjava Ana i priznaje da je mnogo toga naučila i trudila se da prati sve što se dešava jer je to svakako korisno za njen posao.

- Konkretno za poslednju imitaciju Pink sam vežbala po 7 sati dnevno ali sam imala samo 3 dana da je spremim. I mnogo toga koristim sada u svom poslu jer sam shvatila da se publici to dopada. Pre TLZP-a sam bila jako nesigurna i nisam imala samopouzdanje, plašila sam se kritika i nisam koristila sve što umem. Zahvaljujući radu i velikoj podršci publike, opustila sam se i shvatila da baš to treba da radim-da neprestano koristim sve što umem. Tako je nastao i spot za pesmu Ljubav na papiru gde sam želela da sve bude u emocijama, glumi i plesu, da na taj način osvojim publiku. Milan Gromilić mi je dosta pomogao u tome i pokazalo se da naša saradnja daje dobre rezultate.

Ukoliko želite da pogledate spot "Ljubav na papiru" možete to ovde