Beograd, Klubovi, Najbolje kafane, Poznati, vesti

KAFANE ILI KLUBOVI?

ŠTA KAŽU POZNATI?

Večita dilema. Šta je popularnije? Kafane ili klubovi? Mi smo se zapitali gde naše zvezde vole da izlaze kada žele da se opuste. Ćerka najveće folk dive Cece Ražnatović odgovorila je kao iz stopa: "Kafane definitivno volim više" - rekla je Anastasija za naš portal. Međutim, nisu svi poznati orijentisani ka provodu u kafani.

nemanja-blaywatch

Nemanja Stevanović : "Više volim klubove, obzirom na to da tamo pevam, po inerciji idem na provereno dobra mesta, kojih u Beogradu, ima sve više."

                                             seka aleksic

Džaja: "Više ne postoji razlika između kafane i kluba. Isti je repertoar, isti su ljudi, isto se ponašaju. Ali ako moram da biram, neka moj izbor bude kafana."

                                           topalko

Topalko: " Kafana neuporedivo. Mislim da ste odgovor znali. Ja sam za posednjih deset godina svega osam puta bio u klubu" - rekao nam je Topalko, dok je njegova koleginica Nikolina Kovač bila neodlučna.

darko lazic ana stevic nikolina kovac -kapor

Nikolina : " Zavisi od raspoloženja. Nekada ništa ne može da zameni provod u klubu, a nekada sam raspoložena isključivo za mirniju varijantu uz dobre tamburaše." Još jedna Zvezda Granda svoj glas dala je kafani. Jadranka Barjaktarović ne pravi pitanje kada je reč o poslu, ali za svoju dušu pre će otići u kafanu, dok će Milan Stanković svoje slobodno vreme iskoristiti za provod sa društvom u klubu.

Milan Stanković

Milan Stanković: " Zadovoljan sam izborom koji nude beogradski klubovi, posebno kada je reč o večerima kada se pušta strani repertoar" - rekao nam je Milan. Dakle, čini se da poznate ličnosti više teže kafanama, ali se svi skupa slažu da je provod u Beogradu odličan. Naročito noću. Šta vi kažete?