Holivud, Magazin

Universal Pictures najavio da će bioskopska distribucija filma „By the Sea“, oskarovke Anđeline Džoli Pit krenuti 13. novembra 2015. u Americi. Na našoj teritoriji ovaj naslov očekujemo krajem jeseni.
Anđelina Džoli Pit je napisala scenario, režira, producira i glumi u ovoj drami zajedno s Bredom Pitom i internacionalnom ekipom glumaca koju predvodi Melani Loran, Nil Arestrup, Melvil Pupo i Ričard Borindžer.
„By the Sea“ prati američkog pisca Rolanda (Pit) i njegovu ženu Vanesu (Džoli Pit), koji dolaze u mirno i idilično odmaralište na moru u Francuskoj 1970-ih. Njihov brak je očigledno u krizi. Dok budu provodili vreme s drugim putnicima, uključujući i mladi bračni par Leu i Fransoa i lokalce iz tog sela, Mišela i Patris, ovaj par će početi da prihvata nerešene probleme u svom životu.
Po stilu i odnosu prema temama ljudskog iskustva, „By the Sea“ je inspirisan evropskim filmom i pozorištem '60-ih i '70-ih.

„Ovo je priča o vezi koja je poremećena gubitkom, čvrstini ljubavi i stazi koja vodi do oporavka i prihvatanja,“ kaže Anđelina Džoli Pit. „Bila mi je privilegija da istražim ove univerzalne ljudske priče s tako velikodušnom i talentovanom ekipom.“

film