Beograd, Najave, Plavi Anđeo, vesti

Kafana Plavi Anđeo je i ove nedelje za vas spremila spektakl! Večeras će za veselu atmosferu u idiličnom ambijentu biti zaduženi Mišel Gvozdanović i Nevena Ćevap uz promociju vina kuće 0,2 za samo 120 din, dok vas u sredu čeka promocija svih koktela po ceni od 220 din i nargila za 400 din, a zabavljaće vas Stevica Kovačević uz pratnju trbušne plesačice Nevene Salome. U četvrtak vas očekuje prava anđeoska atmosfera uz Lazara Stamenića Lakija i Atraktivo benda kao i promocija Smirnofa i 4 red bula za samo 4200 din.

plaviandjeo

Fotografisano u Kafana Plavi Andjeo

U petak vas očekuje spektakl za koji će biti zaduženi Libero band i promocija Ballantines i 4 red bula za 4200 din, dok će u subotu za vas pevati Intimo band a na promociji će biti flaša Johnnie Walker-a za 4950 din. Odaberite neki dan (a to može da bude i svaki dan) i obavezno svratite.

plaviandjeomasa

Fotografisano u Kafana Plavi Andjeo

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com