Poznati, Razno, vesti

Upravo je izašao potpuno novi album. Dugo se čekalo da Andreana Čekić izbaci neku novu pesmu. A onda, kao grom iz vedra neba, izlazi ne nova pesma već novi album pod nazivom "Ispod kože". Andreana je prva domaća pevačica koja je pribegla metodu objavljivanja albuma iz dva dela. Prve četiri pesme su ugledale svetlost dana 17. aprila i konstantno se sve vreme sve četiri pesme nalaze u top 11 najslušanijih pesama na You Tube-u, što je prava retkost za jednog izvođača. Sve čestitke Andreani od srca beogradnocu portala, i želimo joj veliki uspeh!

Pesme sa novog albuma "Ispod kože" – Hit do hita

Prva pesma koju je objavila u prvom delu novog albuma "Ispod kože" je "Borba sa demonima". U toj pesmi se između ostalog pominje i "ispod kože" po kojoj je ceo album dobio naziv. Te ne čudi što je Andreana upravo odabrala prvo da objavi tu pesmu. Druga objavljena pesma je "Složićeš se srce" – koja je Andreani ujedno i nekako najdraža, jer kako kaže, nju je prvu snimila. Na ovom izvrsnom albumu na prvom delu su se još našle pesme "Melatonin" i "Party Party" koja je definitivno naš favorit i po našem mišljenju mega hit, deo teksta pesme koji potpisuje čuveni tekstopisac i kompozitor Dragan Brajović Braja: "Tebe zove kad je pijan, a zbog mene pije", će u najvi biti najcitiraniji i u njemu će se pronaći i prepoznati mnoge devojke. Dok nema sumnje da će sve četiri pesme koje su objavljene do sada biti veliki hitovi, jer one već to sad i jesu.

Andreana Čekić album Ispod kože

Ekipa koja je radila na novom albumu – Dream Team Andreane Čekić

Koliki je profesionalac u svom poslu govori i to kakve je ljude okupila oko sebe. Slobodno možemo da kažemo da jako kvalitetna i moćna ekipa potpisuje novi album Andreane Čekić. Pa se tako "ispod kože" – onog što se na prvi pogled ne vidi, mogu pronaći gromade svog zanata. Tekst, muziku i aranžman pesama potpisuju: Dejan Kostić sa kojim uspešno sarađuje godinama, Brut i već pomenuti Dragan Brajović Braja. Dok su se za potrebe izgleda i videa na podužoj listi ubeležili: Aleksandar Kerkeš Keky, Đorđe Budošan Buda, Demode Couture i Boris Kargotić, Branko Đipalo, Jovana Manojlović, Srđan Lačanski, Luka Spremo, Ivan Code, Atina Banović, Milan Alavanja, Vedad Jašarević, Beostud i mnogi drugi. A malo je reći da su video spotovi svetskog ranga i da su svi snimani Red filmskim kamerama i to na egzotičnim lokacijama, tako da spotovi stvarno izgledaju poput hoivudskih blogbastera. Uzimajući sve to u obzir ni ne čudi što za samo nedelju dana sve četiri pomenute pesme sa prvog dela albuma "Ispod kože" imaju po preko milion pregleda. Ono što nas izuzetnu raduje je to da je Andreana Čekić najvila snimanje spotova za sve peseme sa svog novog albuma "Ispod kože". A obzirom da će sve pesme i spotovi biti vrhunskog kvaliteta željno isčekujemo da izađu i ostale nove pesme koje su deo ovog sjajnog albuma.

Novi album – Nova godina

Andreana mnogo radi, česti su njeni nastupi po čitavoj dijaspori: Austrija, Švajcarska, Nemačka, ali je dosta tražena i na celoj teritoriji ex Yu, tako da se jedva čekaju njeni nastupi u BiH, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Srbiji. U Beogradu retko nastupa, kao i ostale njene kolege koje su jako popularne. Dobra vest za sve ljubitelje i poštovaoce je da će za doček Nove godine 2025 Beograd upravo imati priliku da ugosti ovu veliku zvezdu, pa se mole svi fanovi Andreane Čekić da svoje karte za Novu godinu i ovaj doček obezbede na vreme. A jedno je sigurno – Nova godina će biti prava prilika da se uživa u svim Andreaninim pesmama sa novog albuma. Karte i najbolja mesta za doček Nove godine 2025 u Beogradu možete obezbediti pozivanjem specijalnog novogodišnjeg broja telefona Beograd Noću: +381 62 34 34 33. Na tom broju su instalirani i viber i whatsapp tako da možete zvati ma gde da se nalazite. A ukoliko volite moderne tehnologije, onda svoju rezervaciju i karte možete napraviti i poručiti i putem moderne beogradnocu aplikacije koja postoji i za andorid i za ios operativni sistem. Za doček Nove godine sa Andreanom Čekić postoje i karte u elektronskom obliku, tako da ih možete poručiti bukvalno iz svakog dela sveta. Kada je već reč o Novoj godini pogledajte koje su to najlepše novogodišnje pesme koje su neizostavne za svaki doček i na najluđu noć u godini idite potpuno spremni.

Andreana Čekić je jedna od najpopularnijih pevačica sa ovih naših prostora. Zapravo Andreana je srpska pevačica rođena u Bosni i Hercegovini, tačnije u Kozarskoj Dubici koji neki nazivaju još i Bosanska Dubica. Međutim njeni roditelji su se jako rano razveli, kada je Andreana imala svega godinu i po dana, te se sa svojih 18 meseci sa majkom seli u Beč u Austriju. U Austriji se i školuje. Posle osnovne škole upisuje Trgovačku školu u Beču. Odmah po završetku osnovne škole Andreana počinje da se bavi muzikom. Da bi se devet godina kasnije prijavila na takmičenje "Zvezde Granda" na kojem postaje zapažena, a mnogi su tada njen glas poredili sa Svetlanom Cecom Ražnatović, sa kojojm je Andreana dobra prijateljica. Na ovom eminentnom takmičenju Andreana je uspela da se plasira u finale, u top deset najboljih izvođača, osvojila je sedmo mesto. A odmah iza nje na osmom mestu se našla Milica Pavlović. Posle takmičenja popularne diskoteke, klubovi i splavovi postaju mesta na kojima kreću njeni profesionalni nastupi. Andreana Čekić danas živi na relaciji Beograd – Beč, a često posećuje i rodnu Kozarsku Dubicu u kojoj živi njena baka za koju je jako vezana. Što se tiče familije ima polu brata po ocu Srđana koji živi u Rusiji.

Nastup Andreane Čekić

Andreana Čekić godište

Andreana Čekić je 1984. godište. Rođena je 23. avgusta i devica je u horoskopu.

Najveća anegdota koja se vezuje za Andreanu je da svi misle da su ona i Darko Lazić kumovi. A zapravo Andreanina kuma je Ana Sević, njih dve su dvostruke kume. Najpre je Andreana kumovala Ani na venčanju sa Darkom, a potom je Ana kumovala Andreani kada se ona udavala za svog kolegu klavijaturistu sa kojim je radila, Ivana Mladenovića. Posle dve godine braka Andreana se razvodi, nakon čega otpočinje vezu sa Markom Miloševićem koji je za vreme njihovog zabavljanja radio kao njen menadzer. Verili su se, međutim posle dve godine ta veridba je raskinuta, kao i menadžerski ugovor.

Ostali hitovi Andreane Čekić

Pored pesama sa ovog sad novog albuma "Ispod kože" Andreana Čekić je vlasnica mnogih velikih hitova. Među njima se nalaze:

  • "Srećo pojavi se" – Muziku, tekst i aranžman za ovu pesmu je radio Dejan Kostić, a pesma ima preko 40 miliona pregleda.
  • "Gde je ljubav" – Kao i za prethodnu pesmu i ovu je u celosti (tekst, muzika i aranžman) radio Dejan Kostić, pesma ima 12 miliona pregleda.
  • "Ide mi, pa ne ide" – Muziku i aranžman potpisuje Dejan Kostić, dok je tekst za ovu pesmu pisao Milanko Ćirović (preko 11 miliona pregleda).
  • "Kraljica u zlatu" - Mega hit koji je Andreanu vinuo u nebesa, pesma je imala enormno veliki broj pregleda i jedna je od pesama koji je imala zapravo i najveći broj pregleda kada su u pitanju pevači sa balkana. Međutim kasnije je obrisana pa je ponovo objavljena. Tekst je pisala čuvena Marina Tucaković, dok je muziku i aranžman radio Damir Handanović.

Duetske pesme

Andrena je pevačica koja je snimila veliki broj dueta, a ono što je prsoto neverovatno je da su sve duetske pesme doživele veliki uspeh. To su:

  • "Cipele" – duet sa Emirom Đulovićem predstavlja najpopularniju duetsku pesmu svih vremena snimljenu na ovim prostorima sa neverovatnih skoro 100 miliona pregleda. Nažalost zbog brisanja kanala Granda na kojem se nalazila ta pesma samim tim je i ta pesma obrisana. A nakon toga tu pesmu su ponovo snimili Emir Đulović i Aleksandra Bursać, ali ona nije ni približno doživela tu slavu. Kompozitor pesme je Saša Lazić.
  • "Opasno me radiš" – duet sa Srećkom Krečarom. Pesmu je radio uigrani tim koji se sreće i na novom albumu, dobro pretpostavljate Dragan Brajović Braja i Dejan Kostić.
  • "Još uvek sam sa tobom" – duet sa Darkom Lazićem koji dolazi i švajcarske produkcijske kuće Two Louder, a pesma je autorsko delo Merseda Hadžića i Dejana Kostića.
  • "Krvna grupa" – duet sa Šakom Polumentom, muziku i tekst je radio Dražen Damjanović, a aranžman Aleksandar Kobac.
  • "Nevreme" – duet sa Slobom Vasićem. Autor muzike i teksta za ovu pesmu je sam Sloba Vasić.
  • "Volim ga" – jedini ženski duet, ali ništa manje popularan, u koji je zajedno sa Andreanom glas umešala Aleksandra Mladenović. Muzika i aranžman: Saša Nikolić. Tekst: Mira Mijatović.