Poznati, vesti

FaVI produkcija 11. marta u 20 časova u Domu sindikata i to u dva termina, zbog velikog interesovanja, najavljuje premijeru nove pozorišne predstave, odnosno monodrame sa Andrijom Miloševićem, "Zlatni lančić od bižuterije" po tekstu Miodraga Karadžića (Đekna, Jesi li to došo da me vidiš i film Gorčilo). Andrija Milošević se u ovoj monodrami pojavljuje osim u ulozi Kostadina i u ulozi voditeljke TV emisije.
Predstava je već imala izvođenje u Aranđelovcu. Pre beogradske premijere izvođenje predstave je zakazano 04.03. u Zrenjaninu, 05.03. u Požarevcu i na Dan žena 08.03. u Nišu.

Andrija tumači Kostadina /Laleta/ koji je došao u Beograd pun nada i očekivanja. Ali, kao i svaki čovek koji je zaljubljen u sebe i lak život odjedanput konstatuje da su godine prošle, a on školu nije završio i svi biznisi koje je pokrenuo propali. Lepih devojaka dosta, ali njemu ne treba žena za život već neka da ga izdržava. Neka bogata...I takva naleti...On je oduševljen računa da je prevario i nju i njenu porodicu, međutim familija bogataša ne bi bila bogata da ih takav može lako prevariti...