Beograd, Najave, Poznati, vesti

Nakon, sada već zvanično, rekordno rasprodate Kombank arene za Dan žena, jedan od najboljih pevača današnjice, odlučio je da svojoj publici priredi još jedan koncert, ali ovog puta u Sava centru. Saša Matić će 9. marta održati i drugi solistički koncert za redom, pod nazivom "Koncert za prijatelje" na kome će publika imati prilike da uživa u idiličnoj atmosferi najlepše koncertne dvorane u Srbiji.

"Nakon što su karte za koncert u najvećoj dvorani planule u rekordnom roku, zajedno sa svojim timom, odlučio sam da beogradskoj publici priredim još jedan spektakl za pamćenje. To je moja obaveza jer, nažalost, ima mnogo onih koji nisu uspeli da dođu do ulaznica za koncert u Areni. Odabrali smo da to bude Sava Centar, gde ćemo svi zajedno uživati 9. marta u malo drugačijoj i intimnijoj sceni, nego u Kombank areni, ali spektakl nikako neće izostati", navodi Matić.

Posle dva velika koncerta u Beogradu, Saša se priprema i za solistički koncert u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Lisinski, 21. maja.

 

SM 2

 

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com