• Kralja Milutina 33
    Beograd, Vračar
  • 12:00h - 01:00h (vikendom do 02h)
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Absinthe Bar. Francuski bistro i premijum koktail bar Absinthe ponovo radi. Na dobro poznatoj lokaciji u samom centru Beograda u ulici Kralja Milutina 33 osvežena ponuda sa starim šarmom ovog bara neće vas ostaviti ravnodušnim.

Absinthe Bar je otvoren radnim danima od 14h do 01h vikendom od 12h do 01h, dok nedeljom ne radi. Kapacitet bara je 70 sedećih i još toliko stajaćih mesta.  Nedeljni muzički program se sastoji od večeri pijanina koji su utorkom i sredom, kao i nastupi Dj-eva petkom i subotom.

Tokom dana, Absinthe Bar predstavlja pravi izbor za kaficu ili piće sa prijateljima u opuštajućem ambijentu. Uveče, Absinthe Bar poprima svoj novi oblik, gde možete doći da se opustite uz omiljeno pivo ili vino ili možda neki od brojnih koktela po pristupačnim cenama. Uživaćete u sjajnoj muzici, odlično piće i svakako će vam ovo mesto postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Što govori i činjenica da gosti radnim danima dolaze u Absinthe Bar od 14 časova i nisu retki oni koji ostanu do kraja radnog vremena jedan sat iza ponoći. A na samom kraju radne nedelje, u petak i subotu zabava svih čula počinje na branču i traje do dva ujutru kada se nevoljno ekipa hedonista razilazi.

Dok čekate na jedinstveno kulinarsko iskustvo na baru možete probati egzotične koktele koje pripremaju iskusni barmen. Upravo oni su zaduženi za vaš osmeh, a šef kuhinje je zadužen da vas zapanji spektakularnim specijalitetima francuske kuhinje.

Francuska na tacni je moto Absinthe-a.

Vaš boravak u Absinthe Baru biće neponovljiv. Ovo je mesto koje je stvoreno za uživanje, opuštanje i nezaboravne provode koji će obogatiti vašu svakodnevicu. Požurite i upoznajte se sa jednim od najlepših i najmodernijih barova u gradu, verujte, čeka vas iskustvo koje će vam promeniti život.

Sve što treba da uradite jeste da se pripremite na savršenstvo. Od sada u našem gradu postoji mesto koje će vas potpuno zadovoljiti, i koje ćete zavoleti na prvi pogled.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Absinthe Bar
Average rating:  
 1 reviews
 by Ivana

A nekada sam svaki vikend ovde bila...


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Absinthe Bar