• Strahinjića Bana 57
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Diesel / House / R'n'B
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Bar Brižit Park je mesto koje upotpunjuje barski scenu Beograda na jedan veoma originalan i moderan način. Reč je o urbanom mestu koje se nalazi u najpopularnijoj ulici u gradu Strahinjića Bana 57. Bar Brižit Park može da ugosti 100 ljudi koji imaju priliku da uživaju u modernim ritmovima Pop-a, Diesel-a , House-a i R'n'B-a što vam donosi jedan svetski i mondenski duh na velegradski asfalt.

Bar Brižit Park je veoma lepo uređeno mesto, moderno, urbano i definitvno in, a takva je i ekipa koja se ovde okuplja prava gradska koja zna da prepozna kvalitetan provod. Bar Brižit Park vam nudi mogućnost da pored sjajnog repertoara uživate i u vrhunskoj usluzi uz personal koji poznaje sve ugostiteljske postulate i podiže ih na jedan svetski nivo koji će vaš boravak u ovom prelepom baru učiniti još prijatnijim. Bar Brižit Park je upravo ono mesto koje je nedostajalo Beogradu da vaš boravak u najpopularnijoj ulici u gradu bude još lepši, urbaniji i poželjniji.

Bar Brižit Park ima fenomenalnu ponudu pića među kojima svakako treba izdvojiti koktele koji su fantastični. Bar Brižit Park je već postao poznat po svojim specijalnim Coctail Nights koje rado posećuju i poznate ličnosti koje su prepoznale kvalitet na koji se Bar Brižit Park vešto oslanja i poklanja svim svojim gostima koji vole jednu ovakvu svetsku priču koja je zaista veličanstvena u noćnoj ponudi Beograda. U Bar Brižit Park možete svratiti već od 9 sati i baš na ovim lepom mestu popiti svoju prvu jutarnju kafu i uživati u užurbanom Beogradu i pričama koje se odvijaju ispred vas. Bar Brižit Park je idealna prilika da probate neke nove ukuse jer je meni ovog bara veoma bogat i raznovsrtan i idelan je za užurbani tempo života koji prestonica neguje u poslednje vreme. Bar Brižit Park je fenomenalno ukomponovano mesto, prijatne boje i osvetljenje dozirano je u meri vrhunskog uživanja i savršeno prati gradsku priču koja uvek okuplja najbolju ekipu u gradu. Bar Brižit Park će vas podsetiti na okupljanja prijatelja u vašim omiljenim serijama, poželećete da upravo u ovom baru provedete najlepše momente u toku jednog dana i bićete upravu, jer Bar Brižit Park je jedna savršena priča koja ide u korak s vremenom i koja vam pruža sve što vam treba za jedan savršen i urban život. Dobro došli.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Brižit Park
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Brižit Park