• Gospodar Jevremova 38
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Deep House
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Bar Buscando je mesto koje upotpunjuje barski scenu Beograda na jedan veoma originalan i moderan način. Reč je o urbanom mestu koje se nalazi u strogom centru grada, u ulici Gospodar Jevremova 38.

Bar Buscando vam nudi puno noviteta, oslanjajući se na proverene vrednosti, ovaj bar će ubrzo postati broj jedan na mapi vaših omiljenih mesta za noćni provod. Bar Buscando ima veoma bogat asortiman u meniju ovog bara možete naći sva alkoholna i bezalkoholna pića i to po vema korektnim cenama koje će zasita prijati vašem džepu. Bar Buscando je idealno mesto da sa prijateljima pođete na kafu i podelite iskustva iz prethodnog dana koja će uz kafu pravog italijanskog ukusa biti prekretnica u vašem dosadašnjem barskom iskustvu.

Bar Buscando radi od 09:00h do 00:00h, a vikendom do 01:00h i može da ugosti 70 ljudi, koji pored savremenog enterijera, koji se temelji na izvanrednom dizajnu svoje goste može da iznenadi i zadovolji savršeno uklopljenim menijem i fantastičnom muzikom.

Muzika koja vas ovde čeka je u deep house maniru i svi poklonici ovog zvuka bogatiji si za jedno mesto više na kom istinski mogu da se opuste i pronađu užitak uz muziku koja je po njihovom ukusu.

Za ovo mesto nije potrebna posebna najava, ono je pravo i vrlo blizu onoga što vam pripada, bićete primljeni i ugošćeni na jedan gostoljubiv i profesionalan način što će stvoriti osećaj da ste uvek na pravom mestu u pravo vreme. Zato ne treba mnogo da se čeka bar Buscando postaće glavno mesto u vašem životu na kom ćete doživeti sve momente za koje ste verovali da su daleko, uživajte sa najboljima.

Bar Buscando je fenomenalno ukomponovano mesto, prijatne boje i osvetljenje dozirano je u meri vrhunskog uživanja i savršeno prati gradsku priču koja uvek okuplja najbolju ekipu u gradu.

Boravak u baru Buscando je postao nov način života. Dobro došli.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Buscando
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Buscando