• Skadarska 9
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Folk
  • 100 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Bar Champion 09 nalazi se i jednoj od najlepših ulica u Beogradu u samom srcu Beograda,  u Skadarskoj 9. Bar Champion 09 može da ugosti 100 ljudi koji imaju prilike da uživaju u pop i folk ritmovima u jednom veoma originalnom ambijentu.

Bar Champion 09 je jedno veoma lepo i uređeno mesto gde se okuplja prava gradska ekipa koja ume da prepozna kvalitetan provod. Sam enterijer bara je veoma neobičan i skroz je u sportskom duhu urađen. Zidovi su oslikani sportskim motivima, a nije uobičajeno videti ni pehare i teniske rekete kao deo dekoracije.

Bar Champion 09 vam nudi mogućnost da pored sjajnog repertoara uživate i u vrhunskoj usluzi uz personal koji poznaje sve ugostiteljske postulate i podiže ih na jedan svetski nivo koji će vaš boravak u ovom prelepom baru učiniti još prijatnijim. Bar Champion 09 je upravo ono mesto koje je nedostajalo Beogradu da vaš boravak u najpopularnijoj ulici u gradu bude još lepši, urbaniji i poželjniji.

Svaki vaš izlazak u bar Champion 09 biće jedinstveno i neponovljivo iskustvo, tome će doprineti kako muzika koja je u isto vreme i opuštajuća i pokretačka, tako i osoblje koje će se svojski potruditi da bar Champion 09 vrlo brzo postane vaše omiljeno mesto.Bar je otvoren svaki dan od 09 ujutru do ponoći i vikendom do 01h.

Moramo napomenuti da je bar Champion 09 pet friendly mesto, tako da ovde možete uživati i sa svojim ljubimcem. Bar Champion 09 nudi vrhunsku ugostiteljsku uslugu, prijatno i predusretljivo osoblje koje je uvek spremno da vam ugodi i izađe vašim željama u susret.

Bar Champion 09 ima veoma bogat asortiman u meniju ovog bara možete naći sva alkoholna i bezalkoholna pića i to po vema korektnim cenama koje će zasita prijati vašem džepu. Bar Champion 09 je idealno mesto da sa prijateljima pođete na kafu i podelite iskustva iz prethodnog dana koja će uz kafu pravog italijanskog ukusa biti prekretnica u vašem dosadašnjem barskom iskustvu.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Champion 09
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Champion 09