• Mihaila Bogićevića 2
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 01:00h
  • Pop
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Bar Champagne and Cigar DiWine. U samom centru Beograda, a daleko od gradske gužve, u tihoj ulici Mihaila Bogićevića 2, nalazi se novootvoreni bar Champagne and Cigar DiWine.

U prefinjenom i prijatnom ambijentu ovog lokala možete uživati u mešavini probranih ukusa internacionalne kuhinje.

Bar Champagne and Cigar DiWine je za vas pripremio najfinija vina iz svih krajeva sveta i vrhunski ambijent u kome možete da se opustite nakon napornog radnog dana uz odabrani tompus i odličan konjak. Jednostavno, vaš najobičniji večernji izlazak pretvoriće se u nezaboravni provod, i to uz Latino i urbanu Jazz muziku uživo.

Komfor bara Champagne and Cigar DiWine se tek otvorio, ali preti da u svojoj savršenoj harmoniji prostora i raznovrsnoj ponudi hrane i pića postane jedno od najpopularnijih mesta u gradu. Posebnu draž bara Champagne and Cigar DiWine čini fina selekcija domaćih i stranih vina, fenomenalnih koktela, egzotična jela od morskih plodova i atraktivan izbor specijaliteta. U baru Champagne and Cigar DiWine se svakodnevno možete opustiti uz finu selekciju koktela, aperitiva i apetisana.

Pogledajte galeriju enterijera ovog fenomenalnog bara koji će vas inspirisati i sigurno privući da ga obavezno posetite. Priuštite sebi jako malo, jer samo malo je i potrebno da se osetite nikad bolje, kao što ćete se osećati u baru Champagne and Cigar DiWine.

Svake srede, četvrtkom, petkom i subotom se ovde održavaju žive svirke, pop, latino, jazz i svašta po nešto za vašu dušu… Kapacitet gostiju je oko 70 ljudi, zato požurite i obavezno rezervišite svoje mesto za fantastičan i harmoničan provod.

Radno vreme bara Champagne and Cigar DiWine je od 08:00h pa sve do 01:00h iza ponoći.

Bar Champagne and Cigar DiWine puno pažnje poklanja dobroj atmosferi, i upravo zbog toga je tu pažljivo birana muzika će učiniti da večeri provedene u baru DiWine budu zaista nezaboravne.

Bar Champagne and Cigar DiWine sa posebnim zadovoljstvom očekuje prijatelje kuće, koji svojim prisustvom, duhom i šarmom upotpunjuju atmosferu ovog mesta i čine da ovaj bar mnogima postane odabrano mesto za uživanje.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar DiWine
Average rating:  
 1 reviews
 by milos

najfinija vina


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar DiWine