• Francuska 6
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h (vikendom do 02:00h)
  • Pop
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Fensi Bar predstavlja novootvoreni bar u Beogradu, koji se nalazi u Francuskoj ulici broj 6, dok je ulaz iz Simine. Ekipa koja potpisuje bar Fensi Bar, ista je kao i ona koja vam već dugo pruža najbolji kafanski provod u Beogradu. Naime, vlasnici kafane Fensi kafana, odlučili su da beogradski noćni život upotpune jednim izvanrednim mestom, koje će raditi svakog dana, osim nedelje, i gde ćete tokom dana moći da se opustite, a noću provedete nezaboravne trenutke.

Ono što će biti prednost bara Fensi Bar jeste to što ćete ovde svakodnevno moći da uživate u kvalitetnim “živim” svirkama, od 21h pa sve do 1h iza ponoći, dok se petkom i subotom radno vreme bara Fensi Bar, kao i vaš provod, produžava za čitavih sat vremena. Luksuz, elegancija i sofisticiranost dominiraju enterijerom bara Fensi Bar. Prostor odiše pozitivnom energijom, i čini da se osećate izuzetno prijatno, i da poželite da ponovo posetite ovo mesto.

Fensi Bar u toku dana radi kao kafe i restoran. Otvoren je od devet sati ujutru, tako da predstavlja idealno mesto gde možete popiti vašu prvu jutarnju šoljicu kafe savršenog ukusa, ili svratiti da u prijatnom ambijentu popričate sa vašim prijateljima i dragim osobama. Pored izuzetno bogate karte pića, koja su dostupna po vrlo korektnim cenama, bar Fensi Bar vam nudi nešto što ne možete iskusiti ni na jednom drugom prestoničkom mestu. Naime, ono što je izuzetna atrakcija novootvorenog Fensi Bara, jeste činjenica da čuveni Petar Gajić, potpredsednik kulinarske asocijacije i osnivač kulinarske federacije Srbije, takođe jedan od sudija u rijaliti šou "Prvi kuvar Srbije", upravo ovde za vas pravi najbolje specijalitete. U Fensi Baru očekuje vas izvrsna mediteranska kuhinja, servirana i poslužena uz veliku dozu kreativnosti, koja zadovoljava apsolutno sva vaša čula. Ne propustite da posetite ovo fantastično mesto i uživate u neponovljivim ukusima kuhinje Petra Gajića, kao i u vrhunskom provodu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fensi Bar
Average rating:  
 1 reviews
 by Nemanja

Najbolji provod je bio ovde!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Fensi Bar