• Kosovska 10
    Beograd, Stari grad
  • 23:00h - 03:00h
  • Pop / House
  • 60 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Bar Glavi Štab ima veoma simboličan naziv i to je pored kvaliteta, odličnog enterijera i još bolje usluge samo dodatni razlog da svratite u strogi centar grada u Kosovsku 10 i upoznate ovo sjajno mesto.

Bar Glavni Štab vam nudi puno noviteta, oslanjajući se na proverene vrednosti, ovaj bar će ubrzo postati broj jedan na mapi vaših omiljenih mesta za noćni provod. Bar Glavni Štab ima veoma bogat asortiman u meniju ovog bara možete naći sva alkoholna i bezalkoholna pića i to po vema korektnim cenama koje će zasita prijati vašem džepu. Bar Glavni Štab je idealno mesto da sa prijateljima pođete na kafu i podelite iskustva iz prethodnog dana koja će uz kafu pravog italijanskog ukusa biti prekretnica u vašem dosadašnjem barskom iskustvu.

Bar Glavni Štab vam nudi vrhunske žive svirke vikendom uz sjajne cene rakije i piva. Ono po čemu se bar Glavni Štab izdavaja od drugih je i izvesna doza kreativnosti jer je menadžment ovoga bara odlučio da za vas vrlo često organizuje i tematske večeri, kao posebna preporuka od čelnih ljudi ovoga novootvorenog bara su i koktel večeri, koje će postati vaše omiljene, jer samo za vas koktele priprema vrhunski barmen sa višegodišnjim iskustvom koji je zanat ispekao u inostranstvu.

Muzika koja vas ovde čeka je u pop/house maniru i svi poklonici ovog zvuka bogatiji si za jedno mesto više na kom istinski mogu da se opuste i pronađu užitak uz muziku koja je po njihovom ukusu. Pored toga što je situiran u centru grada bar Glavni Štab poseduje i parking te uz svaku rezervaciju po potrebi vi dobijate i parking mesto, što je svakako u skladu sa svetskim barskim tendencijama. Ovoj bar koji je pravo osveženje za beogradski noćni život i koji poseduje sve što očekujete i priželjkujete od noćnog provoda može da ugosti 60 ljudi. Za ovo mesto nije potrebna posebna najava, ono je pravo i vrlo blizu onoga što vam pripada, bićete primljeni i ugošćeni na jedan gostoljubiv i profesionalan način što će stvoriti osećaj da ste uvek na pravom mestu u pravo vreme. Zato ne treba mnogo da se čeka bar Glavni Štab postaće glavno mesto u vašem životu na kom ćete doživeti sve momente za koje ste verovali da su daleko, uživajte sa najboljima.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Glavni Štab
Average rating:  
 1 reviews
 by Niksa

super lokacija


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Glavni Štab