• Svetozara Markovića 45
    Vračar
  • 08:00h - 03:30h
  • House / Disco / Electro
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Bar Naše Dvorište nalazi se na adresi Svetozara Markovića broj 45, odnosno nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji za noćni provod u Beogradu. Ovo izvanredno mesto koje nudi spektakularno uživanje na svetskom nivou otvoreno je od 08:00 časova, a radi sve do 03:30. Svi ljubitelji dobre muzike moći će da pronađu svoje utočište ovde.

Café & Bar Naše Dvorište žanrovski je usmereno ka Deep House, Disco House, Funky House, Elektro House, Retro Disco muzici, i ovde zaista dobar provod uz sjajnu energiju ne izostaju. Kapacitet lokala je od 150 do 200 osoba, a ono što će vas posebno oduševiti, kada je Café & Bar Naše Dvorište u pitanju, jeste izuzetno ljubazno osoblje, koje će učiniti da se u svakom trenutku osećate izuzetno prijatno.

Café & Bar Naše Dvorište, u zavisnosti od onoga što vam je potrebno i u čemu najviše uživate, nudi separee, barske stolove, visoka sedenja, bar pult i bar. Važno je istaknuti da je bar arhitektonski tako osmišljen da ste uvek u centru dešavanja, odnosno u centru pažnje. Ovde ćete se osećati kao kod svoje kuće i prosto nećete moći a da ne poželite da ponovo dođete ovde i uživate u svim čarima ovog izvanrednog mesta.

Café & Bar Naše Dvorište krije oazu mira, prijatnog ambijenta bogatog palmama i raznim biljem koji danju daju idealno mesto za vasu prvu jutarnju kafu, frape u podne i koktel uveče, kada se ambijent pretvara u bar kog karakterišu sjajna dj gostovanja i kvalitetna pića i usluga!

Prosto, Café & Bar Naše Dvorište je takvo mesto da uživanje i ludi provod ovde ne izostaju. Ne verujte nam na reč! Proverite i sami! Dođite i provedite se kao nikada do sada. Očekuje vas zaista sjajan enterijer, u kojem ćete moći da uživate i estetski, a i da se potpuno opustite jer ovde zaista vlada pozitivna energija. Rezervišite svoje mesto na vreme.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Naše Dvorište
Average rating:  
 1 reviews
 by Dusan

Bio je ovo super bar za ljubitelje house muzike!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Naše Dvorište