• Kursulina 39
    Beograd, Vračar
  • 10:00h - 00:00h
  • Pop / Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Bar Opidum Old nalazi se u samom centru Vračara, u Kursulinoj ulici broj 39.

Bar Opidum Old je jedno fino mesto u kom možete da popijete svoju prvu jutarnju kaficu za opustanje, ili možda prezalogajite nešto. Isto tako bar Opidum Old je mesto u kom možete potpuno da se opustite uz muziku koja garantuje jednu prijatnu i veselu noć.

Vrlo prijatnog ambijenta i lepe bašte, bar Opidum Old ima veliki asortiman stranih i domaćih pića, dobrih koktela i ljubaznog osoblja, gde ste uvek dobrodošao gost.

U zanimljivom prostoru oko dve stotine ljudi može veoma lepo da se provede i to sedam dana u nedelji, a žive svirke su trenutno četvrtkom, petkom i subotom. Uskoro se očekuje otvaranje još nekih dana.

Muzika koja svira do zore je već sama dobra najava da se osvane u centru grada, pa vam preporučujemo da svratite na dobru svirku u bar Opidum Old.

Uživanje u velikoj ponudi pića po pristupačnim cenama, takođe je jedan od razloga zbog kojeg ćete se vraćati u bar Opidum Old. Žive svirke, pažljivo odabrana muzika i pozitivna energija, ono je što karakteriše ovaj lokal i izdvaja iz prevelike ponude beogradskih ugostiteljskih objekata.

Bar Opidum Old počinje da radi od 22 časa pa sve dok ne svane i obećava fenomenalan provod. U ovom baru vam ne treba mnogo novca da biste se lepo proveli, zato povedite dobro društvo i opustite se uz pravu boemsku noć kakva vas uvek očekuje u baru Opidum Old.

Bar Opidum Old otvoren je za sve ljude koji znaju da uživaju u veseloj atmosferi, živoj muzici, velikom izboru pića. Prijatno osoblje učiniće da se osećate opušteno kao da ste među starim prijateljima. Izbor pića je veliki, od doma’ih rakija, vina, točenog piva i svih vrsta alkoholnih pića, a cene su više nego pristupačne.

Kafe bar Opidum Old je sjajno mesto za dnevno opuštanje ili noćni provod, koje ćete posle jednog dolaska sigurno uvrstiti među beogradske lokale koje redovno posećujete.

Kad god ste raspoloženi za dobar provod i vrhunsku atmosferu, ovo zanimljivo mesto u jednoj od najlepših ulica na Vračaru dočekaće vas širom otvorenih vrata.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Opidum Old
Average rating:  
 1 reviews
 by Jelica

Omiljeno mesto!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Opidum Old