• Bulevar Despota Stefana 68b
    Beograd, Palilula
  • 12:00h - 00:00h (vikendom do 03:00h)
  • House / Arabic
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Bar Plocha. Ako tragate za mestom na kom možete istinski da se opustite i uživate za vas je definitivno bar Plocha u Bulevaru Despota Stefana 68b. Ovo mesto odiše šarmom koji lako osvaja čak i one najprobirljivije. Bar Plocha radi od 12:00h do 00:00h, dok je vikendom otvoren do 3h iza ponoći i može da ugosti 70 ljudi. Na ovom mestu će vrhunski provod pronaći svi koji vole house i arapsku muziku kao i oni koji do sada nisu imali priliku da se prepuste čarima orijenta. Enterijer bara Plocha, prilagođen je vrhunskom ugođaju gostiju, dominiraju tople boje, a osvetljenje je dozirano u savršenoj meri koja će doprineti da vaše momente u baru Plocha zauvek pamtite.

Svaki vaš izlazak u bar Plocha biće jedinstveno i neponovljivo iskustvo, tome će doprineti kako muzika koja je u isto vreme i opuštajuća i pokretačka, tako i osoblje koje će se svojski potruditi da bar Plocha vrlo brzo postane vaše omiljeno mesto. U baru Plocha je prijatno, udobno i sve je osmišljeno tako da već na prvu posetu osetite kako pripadate baš ovom baru. Detalji koji bogate enterijer bara Plocha na veoma vešt način koketiraju sa orijentom, ali se isto tako akcenat stavlja i na moderne elemente koji celu priču koju vam bar Plocha nudi čine neobičnom i primamljivom. U ovom baru moći ćete da se upoznate sa čarima trbušnog plesa koji vas uvodi u jednu mističnu priču, koju će vešte, lepe i zavodljive trbušne plesačice znati da vam predstave na neodoljiv način.

Vrlo brzo ćete spoznati pravu dimenziju uživanja koju nikada nećete želeti da napustite. U baru Plocha će vam se vrlo brzo dopasti svaki detalj i na kom god mestu se zatekli u baru bićete idealno pozicionirani da sve kvalitete koji se ovde nude doživite na pravi način. Naravno, uz orijent ide i uživanje u nargili i to nije sve, bar Plocha će vas oduševiti i cenama koje će vrlo brzo postati pravi prijatelj vašeg noćnog života koji ćete bez sumnje prepustiti čarima baš ovog bara.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Plocha
Average rating:  
 1 reviews
 by marija simic

jako prijatno mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Plocha