• Savski Trg 2
    Beograd, Savski venac
  • 09:00h - 02:00h
  • Rock / Blues / Funk / Jazz / House
  • 200 Ljudi

Program bara

PONEDELJAK 25. Mart
Pab Quiz Show

SREDA 27. Mart
Mr. Swagger

ČETVRTAK 28. Mart
Bajke Za Devojčice

PETAK 29. Mart
Coolares Bend

SUBOTA 30. Mart
Party Animals

Bar Rob Roy 1884 predstavlja zvanično prvi Jack Daniel's bar u Srbiji i regionu. Svakog radnog dana od 09h pa sve do 02h, na adresi Savski trg broj 2, odmah do ulaza u monumentalno zdanje prve Železničke stanice u Beogradu,  imaćete priliku da uživate u do sada neviđenoj ponudi jedinstvenih i visoko kvalitetnih viskija, piva, rumova i ostalih kategorija spirita ali i nezaobilazne hrane koja će upotpuniti vaš dan ili veče provedeno kod nas.

Bar Rob Roy je dragi prijatelj i počasni gost bara Jack  Daniel's i heroj plesnog podijuma i šanka. Zajedno sa Jack – om, oni pomno prate vaš put ka dobrom provodu i uživanju u fantastičnim pićima, izvrsnoj kuhinji i sjajnoj muzici koju ćete imati priliku da slušate radnim danima i vikendima.

Držeći se slogana „a bit of everything“, upravo u našem pabu moći ćete da probate „po malo od svega“. Pored toga što se možemo pohvaliti činjenicom da smo prvi i jedini Jack Daniel's bar u Srbiji, kod nas ćete biti u prilici da probate čak 70 vrsta viskija, što spada u jednu od najvećih ugostiteljskih ponuda u Srbiji ako ne i šire. Okusićete i neke od najekskluzivnijih svetskih rumova, preko čak 13 vrsta, zatim 15 vrsta tekila od kojih je jedna Jose Cuervo Versario – najskuplja tekila u svetu, stara 250 godina, a mi smo jedni od 6 ponosnih vlasnika jedne od flaša u Srbiji. Pored toga posedujemo seriju od 11 različitih votki i 7 vrsta džinova, a u ponudi možete naći i standardnu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.

Beer & grill bar naziv nije nastao tek tako i forme radi. U ponudi piva imamo preko 30 vrsta jedinstvenih flaširanih i 12 vrsta točenih craft piva. U baru Rob Roy 1884 ćete po prvi put uživati u specijalnoj Jack Daniel's kuhinji od preko 30 jela od kojih su burgeri, rebarca i kobasice samo jedan deo ove izvanredne ponude.

Tokom radne nedelje muziku za vas će birati neki od najpopularnijih lokalnih funk, soul i pop DJ – eva dok su petak i subota rezervisani za domaće pop – rok, funk i soul grupe. Umetnički performansi biće neizostavni deo jedinstvenog doživljaja koji ćete prepričavati.

Dobrodošli u bar Rob Roy 1884, prvi i jedini Jack Daniel's bar, beer & grill u Srbiji!

Želimo vam prijatno putovanje kroz arome širokog asortimana svetskih pića i izvanredne hrane.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Bar Rob Roy 1884

Mapa - Bar Rob Roy 1884