• Strahinjića Bana 52
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 01:00h
  • House
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Soho Bar. Beograd ponovo u ponudi ima jedno kultno mesto. Bar Soho Bar restoran nalazi se u ulici Strahinjića Bana na broju 52, u centralnoj zoni Silikonske doline.

Soho Bar je otvorio svoja vrata urbanoj beogradskoj eliti, ljudima koji prepoznaju dobro mesto i kavalitetnu zabavu već na prvi pogled. Vlasnik ovog sjajnog bara poznat je po lokalima La Piazza i Fracci.

Sve preporuke su da obavezno posetite Bar Soho Bar, koji uz veliki izbor pića, koktela i kafa, ima da ponudi i kvalitetan muzički program.

Bar Soho Bar je dobro poznat svima po odličnoj atmosferi, kvalitetnoj hrani i sjajnom muzičkom programu gde možete čuti zvuke elektronske i deep house muzike. U ovom sjajnom baru popularni Dj-evi vrte lounge, house, jazz, acid jazz, i druge ritmove kvalitetnog bita, a pozitivne energije i atmosfere će uvek ima na pretek.

Da bi prenela duh poznatog londonskog kvarta po kome lokal nosi ime, dizajnerka Bara Soho Bar, lokal je osmislila po ugledu na trenutno najpopularnije lokale engleske prestonice. Enterijer ovog restoran bara je modernog dizajna, ravnih linija i sav u crnoj boji.

Soho Bar je i restoran koji ima u ponudi i Sushi Fusion koji je zaslužen za azijsku kuhinju koja očarava svojim laganim i ezgzotičnim ukusima, a o koktelima u baru Soho Bar ne treba puno govoriti jer se zna da su najbolji. Jednostavno dođite i uživajte.

U toku dana bar Soho Bar vam nudi fantastičnu hranu i raznovrsne specijalitete u kojima uživaju sva vaša čula i prosto ih morate probati. Bar Soho Bar u ponudi ima različita jela. Izmenjena gastro ponuda na ovom kultnom mestu - Azijski specijaliteti sa sušijem "na čelu" su sada glavni na meniju. Pored njih ovde možete jesti japanskii tapas i tempuru, supe, jakitori, terijaki i salate i dosta predjela. Iako je gastro ponuda osvežena, Soho ljubomorno čuva beogradski duh, za koji mnogi kažu da "miriše" na njujorški. Soho bar je dobar izbor za ručak sa porodicom ili druženje sa prijateljima. Okosnicu poslovne filozofije bara Soho Bar čine kvalitet, najviši nivo usluge i kreativnost. Kako dan odmiče, uveče preporučujemo da obavezno probate neke od mnogobrojnih egzotičnih koktela bara Soho Bar.

Posetioci u Soho baru su većinom starija klijentela, urbana i gradska elita. U Soho baru uglavnom možete sresti ljude iz sfere politike, sporta kao i popularne “gradske face” među gostima. Beogradski Soho objedinjuje dnevni i noćni izlazak, a rezervacija je obavezna.
Soho bar restoran je trendi mesto sa njujorškim duhom i svi ste pozvani i dobrodošli.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Soho Bar
Average rating:  
 1 reviews
 by Ivica

top


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Soho Bar