• Nušićeva 6
    Beograd, Stari grad
  • 07:00h - 01:00h
  • Deep House / Disco
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Soprano Bar. Prestonički bar Soprano nalazi se na adresi Nušićeva broj 6, i predstavlja zaista jedinstveno mesto prelepog ambijenta. Kada je bar Soprano u pitanju, akcenat je na komforu, prijatnosti i domaćinskoj atmosferi, tako da je ovo mesto idealno kako za dnevno opuštanje, tako i za zagrevanje pred ludi noćni beogradski izazak.

Soprano bar otvoren je za vaš provod od 07:00 h ujutru, pa sve do jedan sat iza ponoći. Čitavom konceptu bara Soprano, u kome se vodi računa o svakom detalju, dodatno doprinose i večeri sa noćnim programom, kada se gostima bara predstavljaju vrhunski gradski dj-evi, svojim setovima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. S obzirom da bar radi do 01.00 h poželjno je okupljati se između 21 i 22 h. Muzički repertoar bara Soprano usmeren je pretežno na Deep House i Disco, a kapacitet lokala je 70 ljudi.

Soprano bar prostire se na dva nivoa, i može se pohvaliti izuzetnom akustikom, kao i enterijerom koji se ne može porediti ni sa jednim drugim mestom za provod. Naime, bar Soprano je tako uređen da jednostavno nećete moći, a da se ne oduševite. Neutralne boje u kombinaciji sa drvetom daju smirujući ton čitavom ambijentu, koji predstavlja simpatičnu igru modernog i nostalgije. Zidove krase mnogi portreti značajnih ličnosti, koji će vam sigurno privući pažnju, a oduševiće vas i prostran šank. Pored toga, tu je i vrhunska usluga profesionalnog osoblja koje je uvek spremno da vas usluži. Na radost mnogih redovnih gostiju, ali i onih koji će to postati nakon prve šoljice kafe na ovom sjajnom mestu, u narednom periodu očekuje se i otvaranje kuhinje, tako da ćete u baru Soprano moći da uživate u kuvanim jelima i drugim jedinstvenim specijalitetima. Pored svega toga bar Soprano ima i prelepu baštu tako da je definitivno mesto koje garantuje odličan provod.

Važno je istaći da će i otvaranjem kuhinje nastaviti da se gaji tradicija prisupačnih cena, tako da će gosti moći da zadovolje sva svoja čula i to veoma povoljno. Posetite bar Soprano i uverite se kako izgleda provod kada je apsolutno sve podređeno vašem maksimalnom uživanju.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Soprano Bar
Average rating:  
 1 reviews
 by Luka

Hrana im je bila i vise nego dobra, a pristupacna.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Soprano Bar