• Internacionalnih brigada 31
    Beograd, Vračar
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Rock / Evergreen
  • 50 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Carlos bar lociran je na Vračaru, u ulici Internacionalnih brigada broj 31. Veoma prijatnog ambijenta, Carlos bar može da ugosti oko 50 ljudi koji su spremni maksimalno da se opuste i uživaju u svim pogodnostima koje ovaj bar nudi. Na ovom jedinstvenom mestu možete uživati u dnevnoj varijanti, a takođe i u večernjoj, kada vas očekuju odlične svirke. Možete čuti kvalitetne pop, rock i evergreen melodije koje vas neće ostaviti ravnodušnima.

Carlos bar predstavlja jedinstveni spoj tradicionalnog i modernog, a sam enterijer uređen je u specifičnom stilu. U prijatnom ambijentu opremljenim stilskim nameštajem, uz pucketanje vatre iz kamina maksimalno ćete uživati i osećati se kao kod svoje kuće. Atmosfera je uvek pozitivna, osoblje veoma ljubazno, što će definitivno učiniti vaš boravak na ovom mestu nezaboravnim. Ono čime se Carlos posebno ponosi jesu svakako ručno pravljene dominikanske cigarete, koje nećete pronaći ni na jednom drugom mestu u gradu! Pored toga, u ponudi Carlos bara naći ćete veliki izbor kvalitetnih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Ovo je mesto koje je stvoreno za uživanje, opuštanje i nezaboravne provode koji će obogatiti vašu svakodnevicu. Kada god ste raspoloženi za dobar provod i najpozitivniju atmosferu, ovo zanimljivo mesto dočekaće Vas širom otvorenih vrata.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Carlos Bar
Average rating:  
 1 reviews
 by Veki

Pravo mesto za chil!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Carlos Bar